MORTERS AUTONIVElLANTS DE CIMENT AMB ALTA RESISTÈNCIA PER A PAVIMENTS INDUSTRIALS

Por lo general en cualquier aplicación en pavimentos industriales de resinas, es fundamental entender cómo está el soporte actual y que casi siempre necesita una regularización previa para dejar lo más liso posible el pavimento a fin de aplicar un buen sistema continuo de resinas sin deficiencias.

Com anivellar un paviment industrial amb morters autonivellants cimentosos?

En la major part de les actuacions que ens encarreguen es precisa d'una capa de regularització prèvia i en molts casos no compensa aplicar sistemes de resines per l'elevat preu d'aquestes, és llavors quan apliquem un morter autonivellant industrial cimentos que ens ajudi a anivellar amb un preu competitiu el paviment en qüestió, per a un correcte ús en la zona de treball facilita al client que les seves màquines i operaris puguin fer el treball de manera més efectiva, guanyant temps i estalviant esforços, caigudes a nivell o ensopecs amb la mercaderia.

 

Es podria posar el següent exemple que és el mínim gruix recomanable pel fabricant per a una aplicació amb garanties:

 • Morter autonivelante per a la regularització de suports en mal estat que s'aplica prèviament a qualsevol sistema de resines per a obtenir una correcta planimetria.
 • Preparació del suport mitjançant escalabornat mecànic ( segons necessitat: dianovado, fresat, granallado, etc. ) i aspiració industrial.
 • Capa de imprimación d'alta adherència.

 

 • Abocament del morter autonivellant cimentos d'alta resistència per a ús industrial gruix 6mm

EXEMPLES D'APLICACIÓ PER A AQUEST SISTEMA

Anivellament industrial cimentos alta resistència

 

Un altre cas d'anivellament abans d'aplicar un sistema de resines, tingueu en compte que passar una dianova i pintar a corró no cobreix les irregularitats del paviment... la màquina per si sola no fa miracles i la resina deixa un gruix de micres que no són centímetres!

Nivelación industrial de un pavimento en mal estado

 

L'anivellament d'un suport com un camp de patates serà un pas molt important en la millora del mateix així com un cost afegit però necessari per a un bon acabat.


Regularització del suport i segellat d'un supermercat

 

En aquest cas veiem l'execució d'un paviment per a un Bon Preu en la zona de magatzem en 2 diumenges per a no interrompre l'activitat. El comerç podia continuar funcionant des de les 5.00 am del dilluns sense major complicació.

Regularització pavimento cuina restaurant

 

Realitzem la regularització del suport amb un autonivelante industrial de 6 mm de gruix per a la cuina d'un restaurant dins de la cadena La Tagliatella a Barcelona, per a posteriorment cobrir amb un sistema de metil metacrilat 5-6 mm amb capa elàstica.


Regularització del suport per a empresa metal·lúrgica

 

Regularitzar un paviment industrial és necessari en més d'una ocasió i fer-lo amb morters autonivellants cimentosos és el més habitual.

Regularització pavimento per a nau industrial

 

Aplicació d'un morter autonivellant per a la recuperació d'un paviment en mal estat i que posteriorment cobrirem amb un sistema de resines molt complet química i mecànicament


TRIÏ LA MILLOR OPCIÓ PER A REPARAR EL PAVIMENT INDUSTRIAL DE LA SEVA EMPRESA, CONSULTI PREUS, OPCIONS I EN POC TEMPS PODRÀ PRENDRE UNA MILLOR DECISIÓ

BÀSIC

6 mm de gruix

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, pintura
 • Alta resistència mecànica
 • Regularitza suports en mal estat
 • Bona planimetria 
 • Sense retracció
 • 6 mm de gruix

INTERMEDI

8 mm de gruix

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, chips, decorativos
 • Alta resistència mecànica
 • Regularitza suports en mal estat
 • Bona planimetria 
 • Sense retracció
 • 8 mm de gruix

SUPER 

10 mm de gruix

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, multicapa, monocolor
 • Alta resistència mecànica
 • Regularitza suports en mal estat
 • Bona planimetria 
 • Sense retracció
 • 10 mm de gruix

SOL·LICITI PRESSUPOST

Quina millor manera de començar sol·licitant-nos una mostra SENSE CAP COST en el paviment de les seves instal·lacions d'1 metre quadrat aproximadament incloent diferents solucions perquè pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa. 

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li crida un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui. 

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España no se dominaban estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )