MORTERS AUTONIVElLANTS DE CIMENT AMB ALTA RESISTÈNCIA

En general en qualsevol aplicació en paviments industrials de resines és fonamental entendre com està el suport actual.

 

Pel que gairebé sempre necessita una regularització prèvia per a deixar el més llis possible el paviment a fi d'aplicar un bon sistema continu de resines sense deficiències.

 

 

Tots els morters autonivelantes que emprem són de resistència industrial conforme a la Norma EN-13813: CT-C40-F10-A22. Transitable peatonalmente 4-6 hores | Trànsit rodat 24 hores | Càrregues 72 hores.

 


Anivellament industrial cimentos alta resistència

Un altre cas d'anivellament abans d'aplicar un sistema de resines, tingueu en compte que passar una dianova i pintar a corró no cobreix les irregularitats del paviment... la màquina per si sola no fa miracles i la resina deixa un gruix de micres que no són centímetres!

Nivelación industrial de un pavimento en mal estado

L'anivellament d'un suport com un camp de patates serà un pas molt important en la millora del mateix així com un cost afegit però necessari per a un bon acabat.


Regularització del suport i segellat d'un supermercat

En aquest cas veiem l'execució d'un paviment per a un Bon Preu en la zona de magatzem en 2 diumenges per a no interrompre l'activitat. El comerç podia continuar funcionant des de les 5.00 am del dilluns sense major complicació.

Regularització pavimento cuina restaurant

Realitzem la regularització del suport amb un autonivelante industrial de 6 mm de gruix per a la cuina d'un restaurant dins de la cadena La Tagliatella a Barcelona, per a posteriorment cobrir amb un sistema de metil metacrilat 5-6 mm amb capa elàstica.


Regularització del suport per a empresa metal·lúrgica

Regularitzar un paviment industrial és necessari en més d'una ocasió i fer-lo amb morters autonivellants cimentosos és el més habitual.

Regularització pavimento per a nau industrial

Aplicació d'un morter autonivellant per a la recuperació d'un paviment en mal estat i que posteriorment cobrirem amb un sistema de resines molt complet química i mecànicament


Com anivellar un paviment industrial amb morters autonivellants cimentosos?

 

En la major part de les actuacions que ens encarreguen es precisa d'una capa de regularització prèvia i en molts casos no compensa aplicar sistemes de resines per l'elevat preu d'aquestes, és llavors quan apliquem un morter autonivellant industrial cimentos que ens ajudi a anivellar amb un preu competitiu el paviment en qüestió, per a un correcte ús en la zona de treball facilita al client que les seves màquines i operaris puguin fer el treball de manera més efectiva, guanyant temps i estalviant esforços, caigudes a nivell o ensopecs amb la mercaderia.

 

Es podria posar el següent exemple que és el mínim gruix recomanable pel fabricant per a una aplicació amb garanties:

  • Morter autonivelante per a la regularització de suports en mal estat que s'aplica prèviament a qualsevol sistema de resines per a obtenir una correcta planimetria.
  • Preparació del suport mitjançant escalabornat mecànic ( segons necessitat: dianovado, fresat, granallado, etc. ) i aspiració industrial.
  • Capa de imprimación d'alta adherència. 
  • Abocament del morter autonivellant cimentos d'alta resistència per a ús industrial gruix 6mm
Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España antes de implantarse estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


 

 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )

 

 

Área comercial  | Quiénes somos | Català