QUI SOM I QUINA EXPERIÈNCIA TENIM EN L'APLICACIÓ DE PAVIMENTS INDUSTRIALS

 

Empresa que es dedica al subministrament i col·locació de sòls i paviments industrials continus per a tota mena de sectors, tals com: agroalimentaris, hostaleria, logística, automoció, sanitat, química, decoració, tots ells homologats per a la seva empresa en tot el territori nacional, aquí a Barcelona comptem amb un equip d'aplicació propi per a resoldre qualsevol necessitat en qualsevol sector on es necessiti un paviment industrial.

 

Amb més de 25 anys d'experiència en el sector dels paviments industrials podem oferir una gran varietat de solucions a cada sector per a la reparació i rehabilitació dels seus sòls industrials en mal estat o deteriorats per un ús excessius.

 

Sistemes homologats per a l'empresa que garanteixen un correcte funcionament, facilitat de neteja i durabilitat per molts anys. 

 

David amb més de 25 anys d'experiència en l'aplicació de paviments industrials és co-gerent i fundador de Grup Pavin, liderant el departament d'obra i producció.

 

Manuel que amb més de 25 anys d'experiència està al capdavant de tota la gestió comercial, administrativa i de màrqueting del grup. És co-gerent i fundador amb David. Com a bon gallec treballador incansable.


 

Roger, parc en paraules però extremadament precís en el seu treball. Aporta tranquil·litat i experiència al grup que lidera darrere de David. Les seves aplicacions són fines i precises.

 

Sant Tomás, infatigable... tira metres, fa equip, acaba els treballs i aconsegueix que tots segueixin el seu ritme per a aconseguir una aplicació de qualitat, aconseguint així la satisfacció del client.


 

César està creixent de manera sostinguda en el seu camí dins del món dels paviments industrials, la preparació del suport és la seva primera tasca del dia en qualsevol aplicació i sens dubte la fa bé.

 

Rafael, amb el nivell atencional més alt que ens hem trobat fins avui, polivalent, donant suport en obra si les puntes de treball ho requereixen i servei a nivell tècnic comercial per als nostres clients.


 

Montse, que aporta ordre i estructura a tot el departament d'administració, recursos humans i al conjunt de l'equip, amb una visió global aporta direcció, aplom i seguretat en el seu treball.

 

Janal, ordenat i meticulós en les seves aplicacions, sense deixar de costat el seu alt nivell de compromís i relació amb l'equip. Sempre aconsegueix aplicacions de primer nivell, amb acabats excel·lents.


PRESENTACIÓ EMPRESA

 

Grup Pavin té les seves oficines centrals a Les Franqueses del Vallès, província de Barcelona on podrà veure mostres, donem, assistència tècnica, etc... al seu projecte. Siguin benvinguts.

 

Tenim personal tècnic en cadascuna de les províncies principals de la península ibèrica on podran atendre la seva consulta mitjançant una visita tècnica a les seves instal·lacions, deixar informació general sobre l'empresa així com la possibilitat de deixar mostres o fins i tot fer alguna prova in situ coordinada amb la propietat.

AQUESTES SÓN LES NOSTRES OFICINES CENTRALS A BARCELONA

 

Donem servei a tota Catalunya de manera natural ja que per la magnífica situació actual arribem a qualsevol punt de la mateixa amb facilitat, un gran avantatge per a tots els clients que desitgen una visita en menys de 24h-48h per a poder avaluar amb un dels nostres tècnics la millor solució els seus problemes actuals amb el seu paviment industrial.

Zona de recepció i administració

Exposició dels sistemes que apliquem


Donem solucions a la resta de la península ibèrica de forma habitual amb tècnics que visiten per igual als nostres clients menys pròxims aportant paviments industrials de qualitat.

Zona de formació, reunió i direcció

En constant formació tècnica i pràctica


Tenim clar que la formació teòrica i pràctica és la base de qualsevol projecte que hàgim d'emprendre de la mà dels nostres clients. Els materials canvien i la demanda també, la tendència és que el client ja no vol interrompre la seva activitat molts dies, això ens empeny a dominar productes ràpids com metil metacrilat, poliureas en fred, etc...

Zona de magatzem

Zona demostracions pràctiques


És important destinar una part de les instal·lacions al bon apilament del material necessari per a arrencar l'obra, continuar-la o guardar una petita resta que ens permeti realitzar una petita ampliació, repàs, etc.. en el moment que es necessités per part del nostre client.

 

Disposar també d'una zona destinada a les demostracions pràctiques, donem per a clients i professionals ens facilita enormement la possibilitat d'estar en contacte amb aquells professionals que prescriuen o necessiten d'aquest tipus de solucions en paviments industrials.

 

Ni que dir ha dels nostres operaris gaudeixen així d'un espai on testar, tocar i aprendre les reaccions dels nous productes abans de saltar a obra, convertint així la nostra empresa en la millor garantia d'aplicació possible en el mercat.

Zona exterior i pati

Zona de carrer


COM ARRIBAR A LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España no se dominaban estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )