PREPARACIÓ DEL SUPORT PER A PAVIMENTS INDUSTRIALS

Són els peus de qualsevol aplicació en paviments industrials de resines, és fonamental entendre com està el suport actual, si presenta bona resistència mecànica, si té contaminació per olis, si hi ha humitat per nivell freàtic, si presenta figuracions, etc... només d'aquesta manera tindrem èxit en qualsevol sistema proposat al client.

 

Tenim múltiples tipus de suports i situacions en les obres que afrontem diàriament i això ha generat que tinguem tot tipus de maquinària per a resoldre tots els contratemps possibles, preparant així qualsevol tipus de suport amb garanties. 

 


Preparació del suport mitjançant dianovado

És un dels tractaments del suport més habituals i consisteix a passar una màquina de discos amb diamant i aspiració industrial que obren el porus del suport per a un correcte ancoratge de la resina que col·loquem a posteriori.

Tractament d'un paviment amb superfícies contaminades

En moltes visites tenim suports contaminats per olis i encara que dolgui en preu per metre quadrat del tractament és el millor per a no haver de pintar de nou a l'any o dos anys següents.


Dianovado pàrquing en males condicions

Dianovado del paviment industrial en un pàrquing públic en el Barri de Sant Andreu de Barcelona, deixant preparada la superfície per a l'aplicació d'un paviment continu de resines.

Dianovado i aspirat en un pàrquing Barceloní

Tractament del suport mitjançant dianovado i aspiració industrial per a posteriorment aplicar un sistema de resines bàsic.


Lliurament a canals, embornals i reixetes

Tenir eina de tota mena i més de mà en aquest cas ens permet acabar bé els detalls en els lliuraments amb embornals, canals, pilars, etc... facilitant el treball d'aplicació i garantint un acabat excepcional.

Lliuraments zero amb altres paviments existents

És una pregunta molt comuna en totes les visites tècniques que realitzem als clients i que presenten alguna diferència de nivell en els paviments entre sales. Veuran aquí un lliurament a zero amb el paviment existent sense problemes i amb garanties.


Dianovado pavimento nau industrial

Per al nostre client que és referent en el món de la il·luminació preparem el suport abans d'aplicar un sistema bàsic de pintura epoxi en la seva nau de Cardedeu.

Pegats en el suport prèvia aplicació de resines

Preparació del suport per a indústria alimentària amb pegats inclosos abans de l'aplicació d'un paviment de resines antilliscant en 3-4 mm de gruix i homologat sanitàriament.


Dianovado paviment cuina restaurant en Castellbisbal

Per al nostre client que dóna més de 300 menús al dia en Castellbisbal ( Barcelona ) realitzem la posada a punt de tot el paviment industrial en la zona de cuines, cambres i rebost per a facilitar l'ús i continuar creixent.

Lliuraments amb tots els elements i la seva preparació

Es podria dir que és una FAQ ( Frecuenly Asked Question en anglès ), anem el que és una pregunta habitual dels nostres clients, aquí veiem com resolem els lliuraments, retallades, etc.. amb elements fixos en el paviment que no es poden moure.


Formació rampa restaurant cadena La Tagliatella

Els paviments industrials per a locals comercials han de ser duradors, resistents i decoratius, tot en una mateixa solució que afavoreixi també la continuïtat del mateix evitant caigudes a nivell o barreres arquitectòniques.

Tractament de canals i embornals

Aplicació d'un paviment industrial en canals, embornals i fossats per a continuar sense salts en el mateix i obtenir resultats idèntics.


Tractament del suport a superfícies contaminades

Fem referència amb aquest vídeo a l'aplicació realitzada en un paviment industrial de 2.000,00 m2 per a una nau amb un sòl en molt mal estat, on veurem tots els treballs realitzats en la seva preparació.

Dianovado empresa del sector metal·lúrgic

Preparar la superfície abans d'aplicar un sistema de resines és potser un dels punts més importants de qualsevol aplicació en paviments industrials.


Com reparar correctament el suport abans de l'aplicació d'un paviment

 

Val la pena invertir temps en la valoració de l'estat general del suport, si presenta bon aspecte, no té fissures, no hi ha contaminació per abocaments d'olis, no hi ha humitat en el mateix i podem aplicar qualsevol tipus de sistema en base solvent, 100% sòlids, etc..

 

Això ben valorat ens assegurarà un èxit assegurat en l'aplicació de qualsevol paviment industrial de resines, els detalls i lliuraments amb altres paviments, paraments verticals, arquetes, desguassos, etc... és el primer que s'avalua ja que per a tots continua sent la guinda del pastís i solen ser punts de trencament que si no s'han tractat correctament poden arruïnar un bon paviment.

 

 

FRESAT

Preparació agressiva del suport

Fresado de pavimentos industriales en Barcelona

 

La fresadora de paviments té capacitat de decapar i rebaixar superfícies de diferents materials, deixant una solera amb molt bon ancoratge per al seu posterior recobriment. 

 

Actua sobre la superfície mitjançant copejo i rotació, deixant un efecte ondulat des de 0’2 mm, fins a 5 cms. de profunditat aproximadament, depenent del model de màquina. 

 

Té la possibilitat d'usar diferents tipus de maduixes, amb les quals es pot rebaixar formigó, obrir porus o arrencar recobriments.

dianovat

La solució intermèdia per a un millor acabat

Dianovado de pavimentos industriales en Barcelona

 

La preparació amb diamant, és el sistema més polivalent, la màquina desgasta la superfície en lloc de copejar-la, amb la qual cosa aconseguim no desmembrar el formigó. 

 

Amb diferents tipus de granulometria de diamant, es pot aconseguir, des d'arrencar revestiments, polit de formigó, desbastaments, ratllats agressius, obertura de porus fina, abrillantar, sempre depenent de les necessitats del sòl.

Granallat

La preparació per a molt de temps

Granallado de pavimentos industriales en Barcelona

 

El funcionament dels equips de granallado, es basen en el copejo amb boles metàl·liques d'acer ( granalla ) sobre el paviment.

 

Una turbina llança la granalla contra el paviment, automàticament per rebot i mitjançant aspiració, la màquina recupera les boles expulsades per a reutilitzar-les i la pols és recollida per l'aspirador, amb el que no produeix pols i no deixa residus en el paviment. 

 

Aquests models de màquines granalladoras obren molt bé el porus i asseguren un bon ancoratge dels recobriments posteriors.


Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España antes de implantarse estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


 

 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )

 

 

Área comercial  | Quiénes somos | Català