PREPARACIÓ, REPARACIÓ I MANTENIMENT PER A PAVIMENTS INDUSTRIALS

És la part més important per a tenir èxit en l'aplicació d'un paviment industrial de resines en baix gruix ja que l'estat del suport, base o sub base determinarà el sistema o combinació d'ells a aplicar, això influeix directament en el cost de l'aplicació. A millor preparació del suport millors paviments continus.

 

En aquesta secció tractem tots els punts que són de vital importància per a fer un treball de qualitat que ofereixi tranquil·litat a l'empresari quan confia el seu paviment i parada de l'activitat a la nostra empresa.

 

Tractarem d'explicar el perquè s'han de prendre decisions importants i contrastades professionalment abans de l'aplicació d'un paviment industrial, veurem dianovados, granallados, fresats, escatats, aspirats, tractament de superfícies contaminades, lliuraments a zero, etc.. tot el necessari per a un treball de primera.

Preparació del suport amb dianovado, granallado o fresat

Preparación de un pavimento industrial en Barcelona

 

Tenim múltiples tipus de suports i situacions en les obres que afrontem diàriament i això ha generat que tinguem tot tipus de maquinària per a resoldre tots els contratemps possibles, preparant així qualsevol tipus de suport amb garanties.

 

Veurem més de prop la preparació del suport per a paviments industrials a Barcelona.

Reparació juntes i fissures en paviments industrials

Reparación de juntas y fisuras en un pavimento industrial de Barcelona

 

És habitual que amb el pas del temps i un ús prolongat els paviments industrials presenten esquerdes, figuracions, impactes que dificulten el tràfec de carretons o operaris que acaben ensopegant una vegada i una altra. 

 

Podem reparar-los i deixar operativa la reparació de juntes i fissures en la zona tractada en molt poc temps, una vegada conclosa la intervenció ( són operatives al 100% en 2-3 hores ).


Manteniment paviments industrials

Limpieza y mantenimiento de un pavimento industrial en Barcelona

 

Des de la nostra experiència en sòls i paviments industrials continus que abasten múltiples sectors, estem en disposició de poder oferir als nostres clients la millor de les solucions:

 

Un pla de manteniment per a paviments industrials, mitjançant contractes adequats per a la seva empresa que són específics per a prolongar la vida útil dels sòls o paviments industrials i paviments epoxi.

Mitges canyes sanitàries per a paviments industrials

Ejecución de medias cañas sanitarias de un pavimento industrial en Barcelona

 

La terminació dels sòls i paviments industrials realitzats per la nostra empresa solen necessitar la realització d'una mitja canya sanitària en el paviment industrial, així mateix, molt quin, cal revestir part de la paret per a obtenir una màxima estanquitat i resistència química (notablement en zones de producció cubetes de retenció,...). 

 

Sanitàriament és d'obligat compliment en múltiples sectors.


Anivellament i regularització cementosa paviments industrials

Regularización y nivelación de un pavimento industrial en Barcelona

 

En múltiples ocasions els treballs que es realitzen en els paviments industrials requereixen d'una regularització prèvia del suport ja que està el males condicions de planimetria, presenta molts cops i irregularitats, té zones trencades, etc.


SOL·LICITI PRESSUPOST

Quina millor manera de començar sol·licitant-nos una mostra SENSE CAP COST en el paviment de les seves instal·lacions d'1 metre quadrat aproximadament incloent diferents solucions perquè pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa. 

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li crida un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui. 

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España no se dominaban estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )