PINTAT BÀSIC DE RESINES PER A PAVIMENTS INDUSTRIALS ( < 500 MICRES )

Grup Pavin la utilitza aquests sistemes per a paviments industrials d'epoxi o poliuretà pintura en la protecció de paviments amb sol·licitacions físic-químiques lleugeres o mitjanes, tals com pàrquings, magatzems, zones de producció de baix impacte, etcètera. 

 

Consisteix en un revestiment final de resina de baix gruix ( < 500µm ), normalment aplicat a corró. Consta d'una primera capa de imprimación i una o dues capes posteriors d'acabat. 

 

Presenten: Excel·lent adherència al formigó. Alta resistència mecànica. Resistència a l'abrasió i a l'impacte. Gran varietat de colors amb acabats mat i brillant. Fàcil d'aplicar, mantenir i netejar.

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, pintura

Aplicació d'un paviment industrial bàsic amb pintura epoxi o poliuretà

Preparació del suport mitjançant fresat, dianovado, granallado o qualsevol altre mitjà per a garantir la correcta obertura del porus i posterior adherència del sistema a aplicar. 

 

1) Imprimación (Se seleccionarà la imprimación adequada a les necessitats. En sistemes de pintura en base aquosa la imprimación sol ser el propi revestiment diluït amb aigua, en sistemes basi solvent pot usar-se una imprimación pròpiament dita o el propi revestiment diluït lleugerament. En sistemes 100% sòlids és obligatori usar una de les imprimaciones assenyalades en el punt anterior.).

 

2) Capa(s) d'acabat (sempre resulta aconsellable la seva aplicació en dues capes): 

 

2A) Pintura epoxi/poliuretà en base aquosa de baix nivell d'emissions. Especialment indicada per a la seva aplicació en paviments sotmesos a trànsit per als vianants, i de vehicles lleugers (garatges, magatzems, indústria lleugera,...). 

 

2B) Pintura epoxi/poliuretà en base dissolvent. Especialment indicada per a la seva aplicació en paviments sotmesos a trànsit de vehicles lleugers i vianants (garatges, magatzems, indústria lleugera,...). 

 

2C) Revestiment epoxi/poliuretà 100% sòlids. Multiusos. Formulat especialment per a la seva aplicació universal (pintura, multicapa o autonivelante). Altes resistències químiques i mecàniques. Sense dissolvents. Sota nivell d'emissions.

Aquest tipus de paviments industrials són aptes també per l'alimentació

El sistema alimentari pintura per a paviments industrials està dissenyat per a la protecció de superfícies que hagin d'estar en contacte directe amb aigua potable o aliments que el seu simulante d'assaig sigui l'aigua potable. 

 

Consta d'una primera capa de imprimación i una o dues capes posteriors d'acabat d'un mateix i únic producte. GRUP PAVIN - Paviments industrials compleix les exigències del RD 847/2011 (materials per a contacte amb aliments), tant al fet que els productes utilitzats en la seva formulació es troben en la llista positiva de substàncies, com al fet que també compleix amb els requisits de migració de contaminant, per a qualsevol període de contacte i per a temperatures inferiors o iguals a 40 °C.

EXEMPLES D'APLICACIÓ PER A AQUEST SISTEMA

Recuperació d'un paviment alimentari

 

Preparació del suport mitjançant mitjans de desbastament mecànics i aspiració industrial de tota la superfície per a posteriorment donar capa a corró d'una resina, recuperant així aquest despatx de menjar per a portar.

Pintat alimentari despatx de carn

 

Escatat de tota la superfície, aspirat industrial i aplicació a corró d'una resina epoxi basi aigua per a un client a Granollers.


Pintat empresa d'equipament esportiu

 

Pintat bàsic amb resines de poliuretà per a una botiga d'esports en L'Hospitalet del Llobregat, realitzada en una fase i 3 dies d'aplicació per a una superfície diàfana de 1.200 m2 aprox.

Pintat bàsic amb resines a l'Hotel W

 

Recuperació del paviment a l'hotel W en la planta 26 en la seva discoteca que per l'ús i moviment de l'estructura presentava deficiències en el seu acabat original.


Pintat bàsic de protecció antipolvo

 

Realitzem l'aplicació d'un paviment industrial de resines epoxi 100% sòlids anti pols per a un client a Cardedeu (Barcelona) que en les seves instal·lacions tenia una superfície de 650,00m2 de formigó sense protecció.

Pintado epoxi fabrica bobinados de cobre

 

Aplicació d'un sòl industrial continu amb resines epoxi 100% sòlids, per a una nau a Riudellots de la Selva ( Girona ) amb una superfície aproximada de 400m2 realitzat en 3 dies.


Pintat bàsic i recuperació d'un paviment industrial

 

En el vídeo que us deixem avui, que es resumeix en menys d'1 minut, veiem l'aplicació que realitzem per a la reparació d'un paviment industrial en mal estat.


CARTA DE COLORS PER A paviments industrials

La categoria Tons grocs en la col·lecció RAL Classic (que forma part del sistema de color RAL) conté 30 colors.

 

GRUPO PAVIN - Suelos y pavimentos industriales | Carta de colores RAL Classic - Tonos amarillos

La categoria Tons vermells en la col·lecció RAL Classic (que forma part del sistema de color RAL) conté 25 colors. 

 

GRUPO PAVIN - Suelos y pavimentos industriales | Carta de colores RAL Classic - Tonos rojos

La categoria Tons verds en la col·lecció RAL Classic (que forma part del sistema de color RAL) conté 36 colors

 

GRUPO PAVIN - Suelos y pavimentos industriales | Carta de colores RAL Classic - Tonos verdes

La categoria Tons marrons en la col·lecció RAL Classic (que forma part del sistema de color RAL) conté 20 colors.

 

GRUPO PAVIN - Suelos y pavimentos industriales | Carta de colores RAL Classic - Tonos marrones

La categoria Tons taronges en la col·lecció RAL Classic (que forma part del sistema de color RAL) conté 13 colors.

 

GRUPO PAVIN - Suelos y pavimentos industriales | Carta de colores RAL Classic - Tonos naranjas

La categoria Tons violetes en la col·lecció RAL Classic (que forma part del sistema de color RAL) conté 12 colors

 

GRUPO PAVIN - Suelos y pavimentos industriales | Carta de colores RAL Classic - Tonos violetas

La categoria Tons blaus en la col·lecció RAL Classic (que forma part del sistema de color RAL) conté 25 colors.

 

GRUPO PAVIN - Suelos y pavimentos industriales | Carta de colores RAL Classic - Tonos azules

La categoria Tons grisos en la col·lecció RAL Classic (que forma part del sistema de color RAL) conté 38 colors.

 

GRUPO PAVIN - Suelos y pavimentos industriales | Carta de colores RAL Classic - Tonos grises

La categoria Tons blancs i negres en la col·lecció RAL Classic (que forma part del sistema de color RAL) conté 14 colors.

 

GRUPO PAVIN - Suelos y pavimentos industriales | Carta de colores RAL Classic - Tonos blancos y negros

SOL·LICITI PRESSUPOST

Quina millor manera de començar sol·licitant-nos una mostra SENSE CAP COST en el paviment de les seves instal·lacions d'1 metre quadrat aproximadament incloent diferents solucions perquè pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa. 

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li crida un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui. 

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España no se dominaban estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )