PAVIMENTS INDUSTRIALS PER A PÀRQUINGS

La rehabilitació de sòls i paviments industrials epoxis i poliuretans continus en aparcaments està de moda igual que ho va estar la respiració i rehabilitació de façanes en anys anteriors, són els grans oblidats per empreses de gestió de pàrquings públics i comunitats de veïns, aquests tipus de paviments industrials per a pàrquings estan especialment dissenyats i formulats per a atendre totes les necessitats de l'obra.

 

Amb una bona preparació del suport, reparació d'esquerdes, cops i parts soltes, un parell de capes de pintures epoxi de color RAL a triar i una bona senyalització de places o per als vianants tindrem un pàrquing de qualitat i com acabat de sortir de "fàbrica".

 


Dianovado pàrquing públic en Sant Andreu

Dianovado d'un pàrquing en el barri de Sant Andreu de Barcelona per a posteriorment ser revestit amb un paviment industrial de resines anti eslip i senyalització.

Dianovado del pàrquing Maragall

 

Tractament de preparació del suport mitjançant dianovado i aspiració industrial, deixant llista la superfície per a rebre un revestiment de resines epoxi.


Pàrquing privat a Vallcarca ( Barcelona )

Rehabilitem un pàrquing unifamiliar a Vallcarca ( Barcelona ) amb una preparació del suport, anivellament amb morter autonivellant de ciment industrial i posterior segellat de tot el sistema amb una resina epoxi amb empolvoro lleuger d'àrid perquè resulti antilliscant.

Voreres pàrquing C. Cial. Alcampo Sant Quirze

Aplicació d'un sistema de resines per a la zona del pàrquing en el paviment exterior de l'entrada del Centre Comercial Alcampo de Sant Quirze del Vallès ( Barcelona ).


Pàrquing camions Les Franqueses del Vallès

Polim el paviment de formigó exterior per a segellar-lo posteriorment amb una resina transparent per a la rampa d'accés al pàrquing de camions del Pol. Indus. Pla de Llerona ( Barcelona ).


Com aplicar correctament resines per a un pàrquing

Aquest vídeo correspon a l'aplicació d'un paviment industrial amb regularització del suport mitjançant autonivellant cementoso d'alta resistència i segellat amb resina a llavi de goma per a un pàrquing privat. 

 

Renovar el pàrquing de la comunitat de propietaris ja no és problema, tenim solucions en paviments industrials per a reparar i rehabilitar tot tipus de pàrquings.

 

Avancem una mica aquí però en l'apartat de preparació del suport podrà veure més solucions en la cura a l'hora de preparar tot el paviment amb l'objectiu d'aplicar un sistema continu de resines per a obtenir una aplicació de qualitat traient el màxim partit al producte emprat. 

 

A TENIR EN COMPTE SOBRE EL COMPLIMENT DE LA NORMA UNEIX 41901:2017 EX

 

En qualsevol aplicació d'un sistema amb resines per a un paviment industrial hem de tenir molt en compte el que ens diu el CTE ( Codi Tècnic de l'Edificació ) respecte al compliment de la norma UNEIX 41901:2017 EX que és específica per al nostre camp.

 

 • Resistència al lliscament: ≤ 15
 • Segons risc de resbalamiento: no aplica
 • Classe: C0

 

 • Resistència al lliscament: 15 < Rd ≤ 35
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors seques: superfícies amb pendent menor que el 6%
 • Classe: C1

 

 • Resistència al lliscament: 35 < Rd ≤ 45
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors seques: superfícies amb pendent igual o major que el 6% i escales
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors humides ( 2 ) : superfícies amb pendent menor que el 6% i escales
 • Classe: C2

 

 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors humides ( 1 ) : superfícies amb pendent menor que el 6% i escales
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors on, a més d'aigua, pugui haver-hi agents que redueixen les resistències al lliscament ( greixos, lubrificants, etc.. ) com ara cuines industrials, escorxadors, garatges, zones d'ús industrial, etc.
 • Segons risc de resbalamiento: Zones exteriors: Piscines ( 2 )
 • Classe: C3
Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España antes de implantarse estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


 

 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )

 

 

Área comercial  | Quiénes somos | Català