PAVIMENTS INDUSTRIALS PER A PÀRQUINGS

La rehabilitació de sòls i paviments industrials epoxis i poliuretans continus en aparcaments està de moda igual que ho va estar la respiració i rehabilitació de façanes en anys anteriors, són els grans oblidats per empreses de gestió de pàrquings públics i comunitats de veïns, aquests tipus de paviments industrials per a pàrquings estan especialment dissenyats i formulats per a atendre totes les necessitats de l'obra.

Com aplicar correctament resines per a un pàrquing

Aquest vídeo correspon a l'aplicació d'un paviment industrial amb regularització del suport mitjançant autonivellant cementoso d'alta resistència i segellat amb resina a llavi de goma per a un pàrquing privat. 

 

Renovar el pàrquing de la comunitat de propietaris ja no és problema, tenim solucions en paviments industrials per a reparar i rehabilitar tot tipus de pàrquings.

 

Avancem una mica aquí però en l'apartat de preparació del suport podrà veure més solucions en la cura a l'hora de preparar tot el paviment amb l'objectiu d'aplicar un sistema continu de resines per a obtenir una aplicació de qualitat traient el màxim partit al producte emprat. 

 

 

Amb una bona preparació del suport, reparació d'esquerdes, cops i parts soltes, un parell de capes de pintures epoxi de color RAL a triar i una bona senyalització de places o per als vianants tindrem un pàrquing de qualitat i com acabat de sortir de "fàbrica".

EXEMPLES D'APLICACIÓ PER A AQUEST SISTEMA

Dianovado pàrquing públic en Sant Andreu

 

Dianovado d'un pàrquing en el barri de Sant Andreu de Barcelona per a posteriorment ser revestit amb un paviment industrial de resines anti eslip i senyalització.

Dianovado del pàrquing Maragall

 

Tractament de preparació del suport mitjançant dianovado i aspiració industrial, deixant llista la superfície per a rebre un revestiment de resines epoxi.


Pàrquing privat a Vallcarca ( Barcelona )

 

Rehabilitem un pàrquing unifamiliar a Vallcarca ( Barcelona ) amb una preparació del suport, anivellament amb morter autonivellant de ciment industrial i posterior segellat de tot el sistema amb una resina epoxi amb empolvoro lleuger d'àrid perquè resulti antilliscant.

Voreres pàrquing C. Cial. Alcampo Sant Quirze

 

Aplicació d'un sistema de resines per a la zona del pàrquing en el paviment exterior de l'entrada del Centre Comercial Alcampo de Sant Quirze del Vallès ( Barcelona ).


Pàrquing camions Les Franqueses del Vallès

 

Polim el paviment de formigó exterior per a segellar-lo posteriorment amb una resina transparent per a la rampa d'accés al pàrquing de camions del Pol. Indus. Pla de Llerona ( Barcelona ).


TRIÏ LA MILLOR OPCIÓ PER A REPARAR EL PAVIMENT INDUSTRIAL DE LA SEVA EMPRESA, CONSULTI PREUS, OPCIONS I EN POC TEMPS PODRÀ PRENDRE UNA MILLOR DECISIÓ

BÀSIC

El sistema per a una rentada de cara

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, pintura
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • No cobreix imperfeccions ( 150 micres )
 • Poca resistència mecànica

INTERMEDI

Per a tenir millor acabat

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, chips, decorativos
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • Cobreix certes imperfeccions ( 1,5 mm )
 • Bona resistència mecànica i química 
 • Antilliscant

SUPER 

Paviment per a molt de temps

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, multicapa, monocolor
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • Cobreix imperfeccions ( 3-4 mm )
 • Excel·lent resistència mecànica i química
 • Antilliscant

SOL·LICITI PRESSUPOST

Quina millor manera de començar sol·licitant-nos una mostra SENSE CAP COST en el paviment de les seves instal·lacions d'1 metre quadrat aproximadament incloent diferents solucions perquè pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa. 

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li crida un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui. 

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España no se dominaban estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )