PAVIMENTS INDUSTRIALS PER Al SECTOR CARNI

Els paviments industrials carnis proposats per Grup Pavin són adequats per a reparar i adequar qualsevol empresa del sector carni amb garanties i que es confeccionen amb aquest sistema habitualment emprat per la nostra empresa en tot el sector agroalimentari, aquest tipus de paviments industrials de resina són els líders en el sector de la Indústria Càrnia, per la seva gran duresa resistència a la humitat tant a nivell freàtic com superficial.

ON ES POT APLICAR UN PAVIMENT INDUSTRIAL CARNI?

Paviments industrials homologats per a la indústria càrnia, especialment recomanats per a indústries amb humitat constant i forta exigència de treball.

Escorxadors - Salas d'especejament - Cambres de fred - Càmeres de salat - Embotits - Carnes en conserva - Carnes processades - Carnes fresques. Així com els seus subproductes tals com: vísceres, farina de carn, farina d'ossos.

 

Totes aquelles activitats que necessiten un sòl o paviment industrial continu de gran intensitat i exigència mecànica, amb humitat permanent, grasses, sang, àcids orgànics, anti-derrapante, impermeable, transpirable i que tingui et resistir altes temperatures com per exemple 100 °C-120 °C.

 

Els tipus de paviments industrials més adequats per a la indústria càrnia, especialment formulats i dissenyats per a l'activitat.

Usos habituals dels paviments industrials continus per al sector carni

Paviments industrials continus alimentaris adequats per a cambres de refrigeració especial per a zones de trànsit intens, les característiques principals del qual d'aquest tipus de sistemes són aptes i homologats per a la indústria alimentària, antilliscant, imputrescible i paviment rentable.

 

Podem reparar cambres de congelació i refrigeració amb juntes i pegats, sense necessitat de parada de fred, aconseguint a més una utilització màxima a les poques hores i tots ells acabats amb opcional cant rodó sanitari / mitja canya sanitària.

 

Sempre configurarem un sistema a mesura del client ja que intervenen factors com els temps d'aplicació, ús final del paviment, tipus de suport actuals, reparacions puntuals, preparacions de suport diferents, etc.

 

Pots ampliar la informació sobre aquest tipus de paviments alimentaris en el nostre blog. 

 

 • Compleixen la normativa sanitària Reglament CE 852/2004.
 • Compleix la normativa del Codi Tècnic de l'Edificació, Reial decret 314/2006.
 • Compleix la normativa de Resistència al lliscament, Normativa UNE-ENV 12633:2003

EXEMPLES D'APLICACIÓ PER A AQUEST SISTEMA

Recuperació pavimento industrial en un despatx de carn

 

Recuperació d'una sala càrnia per a una empresa familiar de tracte exquisit a Granollers, sense cap dubte el millor lloc per a comprar productes de primera qualitat. Van confiar en el nostre saber fer en la recuperació del seu paviment industrial.

Aplicació mitja canya sanitària en un escorxador industrial

 

Les mitges canyes sanitàries en els paviments industrials executats per al sector carni són un element indispensable que facilita la neteja el mateix al mateix temps que sanitàriament compleixen normativa.


Paviment industrial per a una fàbrica embotits

 

Aplicació per a un paviment industrial alimentari, en aquest cas amb un sistema de resines epoxi bicapa amb 1,5mm de gruix per a una fàbrica d'embotits en Santa Coloma de Gramanet ( Barcelona ).


TRIÏ LA MILLOR OPCIÓ PER A REPARAR EL PAVIMENT INDUSTRIAL DE LA SEVA EMPRESA, CONSULTI PREUS, OPCIONS I EN POC TEMPS PODRÀ PRENDRE UNA MILLOR DECISIÓ

BÀSIC

El sistema per a una rentada de cara

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, pintura
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • No cobreix imperfeccions ( 150 micres )
 • Poca resistència mecànica

INTERMEDI

Per a tenir millor acabat

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, chips, decorativos
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • Cobreix certes imperfeccions ( 1,5 mm )
 • Bona resistència mecànica i química 
 • Antilliscant

SUPER 

Paviment per a molt de temps

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, multicapa, monocolor
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • Cobreix imperfeccions ( 3-4 mm )
 • Excel·lent resistència mecànica i química
 • Antilliscant

SOL·LICITI PRESSUPOST

Quina millor manera de començar sol·licitant-nos una mostra SENSE CAP COST en el paviment de les seves instal·lacions d'1 metre quadrat aproximadament incloent diferents solucions perquè pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa. 

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li crida un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui. 

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España no se dominaban estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )