PAVIMENTS INDUSTRIALS PER Al SECTOR DE BEGUDES

En els sòls i paviments industrials desenvolupats per Grup Pavin entendre el sector en el qual actuem ens col·loca com l'empresa líder a oferir solucions homologades en sòls i paviments industrials continus per a la Indústria Vinícola, indústria cervesera, indústria de producció de begudes de licors i espirituosos per la seva gran duresa, resistència i comportament en totes les fases de l'elaboració, tenim solucions per a tots els tipus de paviments industrials homologats per a aquest sector.

categories dins del sector de la fabricació de begudes

Aquest tipus de paviments industrials estan homologats i aporten solucions per a la indústria vinícola, especialment recomanats per a indústries amb humitat constant i forta exigència de treball.

 

Totes aquelles activitats que necessitin un paviment industrial continu homologat, de gran intensitat i exigència mecànica, amb humitat permanent, àcids orgànics, antilliscant, impermeable i transpirable.

 

Celler general de despatx, celler de rotació lenta, celler de rotació ràpida, centres d'apilament, sales envasat, cubes de vi, tràfec i recollida del raïm.

 

La categoria de les begudes sense alcohol comprèn: la fabricació de xarops de begudes refrescants; l'embotellat i enllaunat d'aigua i begudes refrescants; embotellat, enllaunat i envasat en caixes de sucs de fruites; la indústria del cafè; i la indústria del te. 

 

La categoria de les begudes alcohòliques inclou els licors destil·lats, el vi i la cervesa.

 

Paviments i sòls alimentaris continus adequats per a cambres de refrigeració especial per a zones de trànsit intens, les característiques del qual especialment dissenyades per a d'aquest tipus de sistemes són aptes per a la indústria alimentària i sector vinícola, oferint un acabat industrial antilliscant, imputrescible i rentable.

 

Tots aquests sòls i paviments industrials homologats s'ofereixen sempre amb la possibilitat d'incorporar el cant rodó sanitari en el mateix material i color que indiqui el client.

 

 • Compleixen la normativa sanitària Reglament CE 852/2004.
 • Compleix la normativa del Codi Tècnic de l'Edificació, Reial decret 314/2006.
 • Compleix la normativa de Resistència al lliscament, Normativa UNEIX-ENV 12633:2003

EXEMPLES D'APLICACIÓ PER A AQUEST SISTEMA

Paviment industrial per a un celler

 

Aplicació d'un sistema Pavin Level Pox W de 2mm de gruix amb barrera de vapor i allisat previ per a reduir marques de rajoles.

Paviment industrial per a la zona de magatzem en el celler

 

Aplicació d'un sistema autonivellant epoxi en base aigua, transpirable, antilliscant i homologat sanitàriament per a cellers.


Paviment industrial per a la fàbrica de cervesa artesanal

 

Aplicació d'un sistema combinat amb eliminació total del suport existent en mal estat, regularització amb un morter ciment i aplicació d'un sistema bicapa de 1,5 mm de gruix.

Detalli preparació suporti i embornal

 

Com sempre, es realitza amb mitjans mecànics i aspiració de pols, és a dir, amb una màquina rotativa amb queixals de diamant que escalabornen la superfície facilitant un millor agarri de la resina, ja que d'aquesta manera eliminem restes soltes, grasses i altres de l'antic paviment industrial a substituir.   


TRIÏ LA MILLOR OPCIÓ PER A REPARAR EL PAVIMENT INDUSTRIAL DE LA SEVA EMPRESA, CONSULTI PREUS, OPCIONS I EN POC TEMPS PODRÀ PRENDRE UNA MILLOR DECISIÓ

BÀSIC

El sistema per a una rentada de cara

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, pintura
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • No cobreix imperfeccions ( 150 micres )
 • Poca resistència mecànica

INTERMEDI

Per a tenir millor acabat

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, chips, decorativos
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • Cobreix certes imperfeccions ( 1,5 mm )
 • Bona resistència mecànica i química 
 • Antilliscant

SUPER 

Paviment per a molt de temps

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, multicapa, monocolor
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • Cobreix imperfeccions ( 3-4 mm )
 • Excel·lent resistència mecànica i química
 • Antilliscant

SOL·LICITI PRESSUPOST

Quina millor manera de començar sol·licitant-nos una mostra SENSE CAP COST en el paviment de les seves instal·lacions d'1 metre quadrat aproximadament incloent diferents solucions perquè pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa. 

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li crida un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui. 

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España no se dominaban estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


 

 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )