PAVIMENTS INDUSTRIALS PER Al SECTOR DE BEGUDES

En els sòls i paviments industrials desenvolupats per Grup Pavin entendre el sector en el qual actuem ens col·loca com l'empresa líder a oferir solucions homologades en sòls i paviments industrials continus per a la Indústria Vinícola, indústria cervesera, indústria de producció de begudes de licors i espirituosos per la seva gran duresa, resistència i comportament en totes les fases de l'elaboració, tenim solucions per a tots els tipus de paviments industrials homologats per a aquest sector.

 

Aquest tipus de paviments industrials estan homologats i aporten solucions per a la indústria vinícola, especialment recomanats per a indústries amb humitat constant i forta exigència de treball.

 


Paviment industrial per a un celler

Aplicació d'un sistema Pavin Level Pox W de 2mm de gruix amb barrera de vapor i allisat previ per a reduir marques de rajoles.

Paviment industrial per a la zona de magatzem en el celler

Aplicació d'un sistema autonivellant epoxi en base aigua, transpirable, antilliscant i homologat sanitàriament per a cellers.


Paviment industrial per a la fàbrica de cervesa artesanal

Aplicació d'un sistema combinat amb eliminació total del suport existent en mal estat, regularització amb un morter ciment i aplicació d'un sistema bicapa de 1,5 mm de gruix.

Detalli preparació suporti i embornal

Com sempre, es realitza amb mitjans mecànics i aspiració de pols, és a dir, amb una màquina rotativa amb queixals de diamant que escalabornen la superfície facilitant un millor agarri de la resina, ja que d'aquesta manera eliminem restes soltes, grasses i altres de l'antic paviment industrial a substituir.   


categories dins del sector de la fabricació de begudes

 

Totes aquelles activitats que necessitin un paviment industrial continu homologat, de gran intensitat i exigència mecànica, amb humitat permanent, àcids orgànics, antilliscant, impermeable i transpirable.

 

Celler general de despatx, celler de rotació lenta, celler de rotació ràpida, centres d'apilament, sales envasat, cubes de vi, tràfec i recollida del raïm.

 

La categoria de les begudes sense alcohol comprèn: la fabricació de xarops de begudes refrescants; l'embotellat i enllaunat d'aigua i begudes refrescants; embotellat, enllaunat i envasat en caixes de sucs de fruites; la indústria del cafè; i la indústria del te. 

 

La categoria de les begudes alcohòliques inclou els licors destil·lats, el vi i la cervesa.

 

Paviments i sòls alimentaris continus adequats per a cambres de refrigeració especial per a zones de trànsit intens, les característiques del qual especialment dissenyades per a d'aquest tipus de sistemes són aptes per a la indústria alimentària i sector vinícola, oferint un acabat industrial antilliscant, imputrescible i rentable.

 

Tots aquests sòls i paviments industrials homologats s'ofereixen sempre amb la possibilitat d'incorporar el cant rodó sanitari en el mateix material i color que indiqui el client.

 

 • Compleixen la normativa sanitària Reglament CE 852/2004.
 • Compleix la normativa del Codi Tècnic de l'Edificació, Reial decret 314/2006.
 • Compleix la normativa de Resistència al lliscament, Normativa UNEIX-ENV 12633:2003

 

A TENIR EN COMPTE SOBRE EL COMPLIMENT DE LA NORMA UNEIX 41901:2017 EX

 

En qualsevol aplicació d'un sistema amb resines per a un paviment industrial hem de tenir molt en compte el que ens diu el CTE ( Codi Tècnic de l'Edificació ) respecte al compliment de la norma UNEIX 41901:2017 EX que és específica per al nostre camp.

 

 • Resistència al lliscament: ≤ 15
 • Segons risc de resbalamiento: no aplica
 • Classe: C0

 

 • Resistència al lliscament: 15 < Rd ≤ 35
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors seques: superfícies amb pendent menor que el 6%
 • Classe: C1

 

 • Resistència al lliscament: 35 < Rd ≤ 45
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors seques: superfícies amb pendent igual o major que el 6% i escales
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors humides ( 2 ) : superfícies amb pendent menor que el 6% i escales
 • Classe: C2

 

 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors humides ( 1 ) : superfícies amb pendent menor que el 6% i escales
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors on, a més d'aigua, pugui haver-hi agents que redueixen les resistències al lliscament ( greixos, lubrificants, etc.. ) com ara cuines industrials, escorxadors, garatges, zones d'ús industrial, etc.
 • Segons risc de resbalamiento: Zones exteriors: Piscines ( 2 )
 • Classe: C3
Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España antes de implantarse estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


 

 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )

 

 

Área comercial  | Quiénes somos | Català