PAVIMENTS INDUSTRIALS SANITARIS

Paviment industrial continu sanitari aplicat per Grup Pavin d'acabat decoratiu o industrial, especialment dissenyat per a aquelles zones on es requereix una bona resistència química, amb trànsit per als vianants mitjà o intens i on l'estètica juga un paper important.

 

Instal·lació de sistemes requerits per al sector Químic, Farmacèutic i Cosmètic. Acabat especial per a cada sala neta, complint normes requerides GMP,FDA i classificació ISO. Escòcia amb el mateix aspecte que el paviment.

 

La seva superfície totalment llisa evita l'acumulació de gèrmens i bacteris, alhora que facilita una neteja fàcil i ràpida.

Com aplicar correctament un paviment industrial SANITARI

Paviment industrial continu sanitari Grup Pavin d'acabat decoratiu i especialment dissenyat per a aquelles zones on es requereix una bona resistència química, amb trànsit per als vianants mitjà o intens i on l'estètica juga un paper important. La seva superfície totalment llisa evita l'acumulació de gèrmens i bacteris, alhora que facilita una neteja fàcil i ràpida.

 

Compti amb Grup Pavin per a reparar el paviment industrial de la seva farmàcia, sala blanca, laboratori o qualsevol activitat sanitària on es requereixi un paviment amb garanties. 

 

La possible integració de logos, purpurines o escates multicolor, fan d'aquest sistema l'acabat perfecte per a qualsevol estada. Està disponible en tots els colors de la carta RAL. Apte per a sòls i paviments radiants. Gruix de 3 a 6 mm.

 

Els sòls i paviments industrials continus especialment formulats per a la indústria farmacèutica que eviten la formació de pols, amb una gran resistència mecànica i química.

 

 • Paviments antiàcids per a cubetes, depuradores i altres zones on pugui haver-hi fugides o vessaments accidentals de productes corrosius
 • Sòls flexibles
 • Paviments d'alt gruix
 • Paviments conductors dissipadors de l'electricitat estàtica adequats per a zones de producció on s'utilitzin instruments de precisió.
 • Sistemes inhibidors de bacteris adequats per a sales blanques, laboratoris, quiròfans, fàcils de netejar i de gran durabilitat.
 • Sistemes industrials pensats perquè el manteniment sigui molt ràpid i l'estètica sigui sempre immillorable. 
 • És resistent a l'abrasió
 • Acabat llis o lleugerament estructurat, segons normativa
 • Homologació sanitària
 • Resistència a gran varietat de productes químics
 • Neteja Ressalta les paraules desconegudes

EXEMPLES D'APLICACIÓ PER A AQUEST SISTEMA

Paviment industrial per a laboratori

 

Tractament antibacterià, de fàcil neteja i manteniment que garanteix l'ús correcte per al nostre client sense una inversió elevada ja que es va aplicar sobre un suport de formigó en molt bon estat, facilitant molt tot el projecte.

Paviment industrial per a geriàtric

 

Centre geriàtric a Barcelona que necessitava una solució correcta per a la zona de cuines, cambres i passadissos on es concentra la intendència d'aquest. Aplicació en temps rècord per a no interrompre l'activitat de la clínica.


Paviment industrial per a vestuaris

 

Sense tot just interrompre l'activitat i en el canvi de torn en aquesta fàbrica artesanal de xocolates al Penedès, apliquem un sistema sanitari antilliscant per a la zona de vestuaris.


TRIÏ LA MILLOR OPCIÓ PER A REPARAR EL PAVIMENT INDUSTRIAL DE LA SEVA EMPRESA, CONSULTI PREUS, OPCIONS I EN POC TEMPS PODRÀ PRENDRE UNA MILLOR DECISIÓ

BÀSIC

El sistema per a una rentada de cara

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, pintura
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • No cobreix imperfeccions ( 150 micres )
 • Poca resistència mecànica

INTERMEDI

Per a tenir millor acabat

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, chips, decorativos
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • Cobreix certes imperfeccions ( 1,5 mm )
 • Bona resistència mecànica i química 
 • Antilliscant

SUPER 

Paviment per a molt de temps

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, multicapa, monocolor
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • Cobreix imperfeccions ( 3-4 mm )
 • Excel·lent resistència mecànica i química
 • Antilliscant

SOL·LICITI PRESSUPOST

Quina millor manera de començar sol·licitant-nos una mostra SENSE CAP COST en el paviment de les seves instal·lacions d'1 metre quadrat aproximadament incloent diferents solucions perquè pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa. 

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li crida un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui. 

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España no se dominaban estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


 

 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )