PAVIMENTS INDUSTRIALS PER Al SECTOR PESQUER

Disposem de totes les solucions en sòls i paviments industrials homologats per a la indústria pesquera, aquests són especialment recomanats per a indústries sotmeses a humitat constant i forta exigència de treball. Per a llocs com: llotges, sales d'especejament, cambres de fred, cambres de salat, ...

Com renovar correctament el paviment de la seva peixateria?

Paviments industrials alimentaris continus homologats per a cambres de refrigeració especial per a zones de trànsit intens, les característiques principals del qual d'aquest tipus de sistemes són aptes per a la indústria alimentària, antilliscant, imputrescible i paviment industrial rentable. 

 

Com a manteniment industrial podem reparar cambres de congelació amb temperatures de -18 °C i -30 °C amb juntes i pegats, sense necessitat de parada de fred, aconseguint a més una utilització màxima a les poques hores i tots ells acabats amb opcional cant rodó sanitari o també nomenat com a mitja canya sanitària.

 

Si vostè necessita reparar el paviment industrial de la seva peixateria, llotja, cambra de fred, etcètera pot comptar amb nosaltres per a la millor solució en el seu negoci, evitant relliscades innecessàries, trencaments en el paviment, deterioració prematura d'aquest, etc. i això pot fer-ho sol·licitant una visita tècnica sense cap cost.

 

Tots els paviments industrials per al sector pesquer aplicats per Grup Pavin: 

 

 • Compleixen la normativa sanitària Reglament CE 852/2004.
 • Compleix la normativa del Codi Tècnic de l'Edificació, Reial decret 314/2006.
 • Compleix la normativa de Resistència al lliscament, Normativa UNE-ENV 12633:2003

EXEMPLES D'APLICACIÓ PER A AQUEST SISTEMA

Pavimento cambra frigorífica peixateria

 

Gràcies a Poble Sec Peix per confiar en la nostra experiència i permetre'ns millorar les seves instal·lacions aportant una solució immediata a la recuperació de les seves cambres frigorífiques amb productes adequats evitant així el re pintat en múltiples ocasions.

Paviment industrial parada pescat del mercat

 

De la mà de Incover realitzem l'adequació d'un lloc de peix en el Mercat de Felip II a Barcelona, facilitant així una superfície duradora, antilliscant i on la neteja i manteniment són senzills per al client.


Paviment industrial Unipeix

 

Paviment industrial per a despatx de peix i mariscos a Cambrils ( Tarragona ) amb un sistema bicapa 1,5 mm de gruix i descontaminació del suport.


TRIÏ LA MILLOR OPCIÓ PER A REPARAR EL PAVIMENT INDUSTRIAL DE LA SEVA EMPRESA, CONSULTI PREUS, OPCIONS I EN POC TEMPS PODRÀ PRENDRE UNA MILLOR DECISIÓ

BÀSIC

El sistema per a una rentada de cara

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, pintura
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • No cobreix imperfeccions ( 150 micres )
 • Poca resistència mecànica

INTERMEDI

Per a tenir millor acabat

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, chips, decorativos
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • Cobreix certes imperfeccions ( 1,5 mm )
 • Bona resistència mecànica i química 
 • Antilliscant

SUPER 

Paviment per a molt de temps

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, multicapa, monocolor
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • Cobreix imperfeccions ( 3-4 mm )
 • Excel·lent resistència mecànica i química
 • Antilliscant

SOL·LICITI PRESSUPOST

Quina millor manera de començar sol·licitant-nos una mostra SENSE CAP COST en el paviment de les seves instal·lacions d'1 metre quadrat aproximadament incloent diferents solucions perquè pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa. 

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li crida un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui. 

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España no se dominaban estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )