PAVIMENTS INDUSTRIALS PER Al SECTOR DE L'AUTOMOCIÓ

Paviments industrials dissenyats especialment per al sector, aquí trobarà la solució per a reparar el paviment industrial del seu taller de cotxes, motos, garatge, ITV, etcètera. Els paviments industrials continus autonivellants són el resultat de les mescles de les diferents resines amb àrids especials.

 

Sòls i paviments industrials epoxis i en poliuretà continus, sense juntes ni unions, a base de resina epoxi, poliuretà, acrílica i metacrilat, aquest tipus de paviments industrials continus instal·lats per Grup Pavin estan homologats per al sector de l'automoció, tallers de cotxes i afins.

 


Senyalització industrial per a empreses de l'automoció

El nostre client necessitava senyalitzar correctament tot el paviment d'una de les seves naus ja que amb el pas del temps aquesta s'havia esborrat i fins i tot per canvis en el layout per motius de producció aquesta no existia.

Paviment industrial per a tallers d'automoció

Concessionari de cotxes a Barcelona del grup Donnay Automocio 2000 on s'aplica un multicapa quars color en la zona de taller, aconseguint un paviment durador i funcional..


Paviment industrial per a gasolineres

Obra realitzada per a la xarxa de gasolineres Redtortuga a La Jonquera, per a la zona de proveïment de carburant que presentava problemes de lliscament per restes de carburants, olis, etc... trànsit pesat i un sense parar de vehicles diàriament en aquest punt estratègic de la unió d'Espanya amb França.

Paviment industrial vinílic per a taller motos

En 24 hores realitzem la instal·lació d'un paviment de llosetes vinílics per a un taller de motos a Barcelona ( Motos Calvet ) on no poden parar l'activitat i necessiten una posada en servei immediata.


  

 

En funció del tipus de resines i granulometries utilitzades, s'obté una àmplia varietat de prestacions. La mescla resultant és molt ràpida i fàcil d'aplicar, reduint considerablement el temps de realització de l'obra comparada amb la pavimentació tradicional.

 

A TENIR EN COMPTE SOBRE EL COMPLIMENT DE LA NORMA UNEIX 41901:2017 EX

 

En qualsevol aplicació d'un sistema amb resines per a un paviment industrial hem de tenir molt en compte el que ens diu el CTE ( Codi Tècnic de l'Edificació ) respecte al compliment de la norma UNEIX 41901:2017 EX que és específica per al nostre camp.

 

 • Resistència al lliscament: ≤ 15
 • Segons risc de resbalamiento: no aplica
 • Classe: C0

 

 • Resistència al lliscament: 15 < Rd ≤ 35
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors seques: superfícies amb pendent menor que el 6%
 • Classe: C1

 

 • Resistència al lliscament: 35 < Rd ≤ 45
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors seques: superfícies amb pendent igual o major que el 6% i escales
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors humides ( 2 ) : superfícies amb pendent menor que el 6% i escales
 • Classe: C2

 

 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors humides ( 1 ) : superfícies amb pendent menor que el 6% i escales
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors on, a més d'aigua, pugui haver-hi agents que redueixen les resistències al lliscament ( greixos, lubrificants, etc.. ) com ara cuines industrials, escorxadors, garatges, zones d'ús industrial, etc.
 • Segons risc de resbalamiento: Zones exteriors: Piscines ( 2 )
 • Classe: C3
Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España antes de implantarse estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


 

 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )

 

 

Área comercial  | Quiénes somos | Català