PAVIMENTS INDUSTRIALS PER Al SECTOR DE L'AUTOMOCIÓ

Paviments industrials dissenyats especialment per al sector, aquí trobarà la solució per a reparar el paviment industrial del seu taller de cotxes, motos, garatge, ITV, etcètera. Els paviments industrials continus autonivellants són el resultat de les mescles de les diferents resines amb àrids especials.

Sòls i paviments industrials epoxis i en poliuretà continus, sense juntes ni unions, a base de resina epoxi, poliuretà, acrílica i metacrilat, aquest tipus de paviments industrials continus instal·lats per Grup Pavin estan homologats per al sector de l'automoció, tallers de cotxes i afins. 

 

En funció del tipus de resines i granulometries utilitzades, s'obté una àmplia varietat de prestacions. La mescla resultant és molt ràpida i fàcil d'aplicar, reduint considerablement el temps de realització de l'obra comparada amb la pavimentació tradicional.

EXEMPLES D'APLICACIÓ PER A AQUEST SISTEMA

Senyalització industrial per a empreses de l'automoció

 

El nostre client necessitava senyalitzar correctament tot el paviment d'una de les seves naus ja que amb el pas del temps aquesta s'havia esborrat i fins i tot per canvis en el layout per motius de producció aquesta no existia.

Paviment industrial per a tallers d'automoció

 

Concessionari de cotxes a Barcelona del grup Donnay Automocio 2000 on s'aplica un multicapa quars color en la zona de taller, aconseguint un paviment durador i funcional..


Paviment industrial per a gasolineres

 

Obra realitzada per a la xarxa de gasolineres Redtortuga a La Jonquera, per a la zona de proveïment de carburant que presentava problemes de lliscament per restes de carburants, olis, etc... trànsit pesat i un sense parar de vehicles diàriament en aquest punt estratègic de la unió d'Espanya amb França.

Paviment industrial vinílic per a taller motos

 

En 24 hores realitzem la instal·lació d'un paviment de llosetes vinílics per a un taller de motos a Barcelona ( Motos Calvet ) on no poden parar l'activitat i necessiten una posada en servei immediata.


TRIÏ LA MILLOR OPCIÓ PER A REPARAR EL PAVIMENT INDUSTRIAL DE LA SEVA EMPRESA, CONSULTI PREUS, OPCIONS I EN POC TEMPS PODRÀ PRENDRE UNA MILLOR DECISIÓ

BÀSIC

El sistema per a una rentada de cara

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, pintura
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • No cobreix imperfeccions ( 150 micres )
 • Poca resistència mecànica

INTERMEDI

Per a tenir millor acabat

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, chips, decorativos
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • Cobreix certes imperfeccions ( 1,5 mm )
 • Bona resistència mecànica i química 
 • Antilliscant

SUPER 

Paviment per a molt de temps

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, multicapa, monocolor
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • Cobreix imperfeccions ( 3-4 mm )
 • Excel·lent resistència mecànica i química
 • Antilliscant

SOL·LICITI PRESSUPOST

Quina millor manera de començar sol·licitant-nos una mostra SENSE CAP COST en el paviment de les seves instal·lacions d'1 metre quadrat aproximadament incloent diferents solucions perquè pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa. 

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li crida un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui. 

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España no se dominaban estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )