PAVIMENTS INDUSTRIALS PER A la LOGÍSTICA

Paviments industrials especialment formulats per a la indústria logística, la descripció d'aquest tipus sistema d'aplicació amb pintura homologat per a sòls i paviments industrials, tant epoxis com poliuretans, seria una cosa així, revestiments continus, sense juntes ni unions, a base de resines epoxi, poliuretà, acríliques i/o metacrilats.

Els tipus de paviments continus autonivellants són el resultat de les mescles de les diferents resines amb àrids especials

S'HA CANSAT QUE ELS TRANSPALÉS I CARRETONS DEIXIN MARQUES EN EL PAVIMENT INDUSTRIAL DE LA SEVA ACTIVITAT LOGÍSTICA, NOSALTRES LI APORTEM SOLUCIONS PERQUÈ LA SEVA ACTIVITAT SIGUI MÉS PRODUCTIVA.

 

Es poden realitzar sanejaments o reparacions de juntes, esquerdes o cops en zones comunes, passadissos o molls de càrrega sense detenir l'activitat de l'empresa i a ple rendiment en 2 hores.

 

En funció del tipus de resines i granulometries utilitzades, s'obtenen una àmplia varietat de prestacions. La mescla resultant és molt ràpida i fàcil d'aplicar, reduint considerablement el temps de realització de l'obra comparada amb la pavimentació tradicional. 

 

 

Són molt adequats per a reparar la majoria de sòls desgastats i irregulars, proporcionant un acabat pla i resistent. Resulten de gran utilitat per a la protecció de qualsevol tipus de sòl en bones condicions on es vulguin millorar les propietats mecàniques i/o química.

EXEMPLES D'APLICACIÓ PER A AQUEST SISTEMA

Paviment industrial epoxi bicapa

 

El nostre client a Barcelona necessitava en la zona de magatzematge un paviment resistent i durador que fos senzill de mantenir; apliquem un sistema bicapa epoxi que amb un gruix mitjà de 1,5mm compleix amb tot això i més.

Paviment industrial alta planimetria per a Applus+

 

Nau per a Applus+ a Cerdanyola del Vallès on apliquem un tractament combinat amb la creació d'un paviment de formigó i un autonivelante epoxi per a aconseguir una excel·lent planimetria ja que els robots i màquines de calibratge així ho requereixen.


Pintura industrial per a centre logístic

 

Obra realitzada per al grup d'empreses Berlo's a Les Franqueses del Vallès condicionant 1.600m2 de nau en paviment i molt més en parets, sostres i pilars.. quedant com a nova, esperem que es llogui al més aviat possible.

Recuperació del paviment nau logística en mal estat

 

Recuperem un paviment industrial molt desgastat per l'ús diari en una nau logística de Barcelona l'activitat de la qual es veia afectada pel mal estat del paviment, est presentava sots i zones mal adherides.


Tractament de les canals en paviment industrial

 

Obra realitzada per a les noves instal·lacions a Terol de Ronal Group amb seu en Härkingen (Suïssa), és un dels fabricants i proveïdors de llandes d'aliatge lleuger per a turismes i vehicles comercials més important a nivell mundial.

Preparació sala màquines fàbrica bobinatge de coure

 

Us deixem la preparació d'un sòl o paviment industrial continu de formigó en mal estat per a adequar-ho amb un ús final com a sala de màquines per a una indústria a Riudellots de la Selva ( Girona ).


Carretons per a la logística

 

En tots els sectors industrials que requereixen el maneig de càrregues, pesos, etc estan presents els carretons automotors de manutenció o elevadores, totes les màquines que es desplacen pel sòl, de tracció motoritzada, destinades fonamentalment a transportar, empènyer, tirar o aixecar càrregues.


TRIÏ LA MILLOR OPCIÓ PER A REPARAR EL PAVIMENT INDUSTRIAL DE LA SEVA EMPRESA, CONSULTI PREUS, OPCIONS I EN POC TEMPS PODRÀ PRENDRE UNA MILLOR DECISIÓ

BÀSIC

El sistema per a una rentada de cara

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, pintura
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • No cobreix imperfeccions ( 150 micres )
 • Poca resistència mecànica

INTERMEDI

Per a tenir millor acabat

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, chips, decorativos
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • Cobreix certes imperfeccions ( 1,5 mm )
 • Bona resistència mecànica i química 
 • Antilliscant

SUPER 

Paviment per a molt de temps

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, multicapa, monocolor
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • Cobreix imperfeccions ( 3-4 mm )
 • Excel·lent resistència mecànica i química
 • Antilliscant

SOL·LICITI PRESSUPOST

Quina millor manera de començar sol·licitant-nos una mostra SENSE CAP COST en el paviment de les seves instal·lacions d'1 metre quadrat aproximadament incloent diferents solucions perquè pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa. 

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li crida un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui. 

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España no se dominaban estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )