PAVIMENTS INDUSTRIALS PER A la LOGÍSTICA

Paviments industrials especialment formulats per a la indústria logística, la descripció d'aquest tipus sistema d'aplicació amb pintura homologat per a sòls i paviments industrials, tant epoxis com poliuretans, seria una cosa així, revestiments continus, sense juntes ni unions, a base de resines epoxi, poliuretà, acríliques i/o metacrilats.

 

Són molt adequats per a reparar la majoria de sòls desgastats i irregulars, proporcionant un acabat pla i resistent. Resulten de gran utilitat per a la protecció de qualsevol tipus de sòl en bones condicions on es vulguin millorar les propietats mecàniques i/o química.

 


Paviment industrial epoxi bicapa

El nostre client a Barcelona necessitava en la zona de magatzematge un paviment resistent i durador que fos senzill de mantenir; apliquem un sistema bicapa epoxi que amb un gruix mitjà de 1,5mm compleix amb tot això i més.

Paviment industrial alta planimetria per a Applus+

Nau per a Applus+ a Cerdanyola del Vallès on apliquem un tractament combinat amb la creació d'un paviment de formigó i un autonivelante epoxi per a aconseguir una excel·lent planimetria ja que els robots i màquines de calibratge així ho requereixen.


Pintura industrial per a centre logístic

Obra realitzada per al grup d'empreses Berlo's a Les Franqueses del Vallès condicionant 1.600m2 de nau en paviment i molt més en parets, sostres i pilars.. quedant com a nova, esperem que es llogui al més aviat possible.

Recuperació del paviment nau logística en mal estat

Recuperem un paviment industrial molt desgastat per l'ús diari en una nau logística de Barcelona l'activitat de la qual es veia afectada pel mal estat del paviment, est presentava sots i zones mal adherides.


Tractament de les canals en paviment industrial

Obra realitzada per a les noves instal·lacions a Terol de Ronal Group amb seu en Härkingen (Suïssa), és un dels fabricants i proveïdors de llandes d'aliatge lleuger per a turismes i vehicles comercials més important a nivell mundial.

Preparació sala màquines fàbrica bobinatge de coure

Us deixem la preparació d'un sòl o paviment industrial continu de formigó en mal estat per a adequar-ho amb un ús final com a sala de màquines per a una indústria a Riudellots de la Selva ( Girona ).


Carretons per a la logística

En tots els sectors industrials que requereixen el maneig de càrregues, pesos, etc estan presents els carretons automotors de manutenció o elevadores, totes les màquines que es desplacen pel sòl, de tracció motoritzada, destinades fonamentalment a transportar, empènyer, tirar o aixecar càrregues.


Els tipus de paviments continus autonivellants són el resultat de les mescles de les diferents resines amb àrids especials

 

S'HA CANSAT QUE ELS TRANSPALÉS I CARRETONS DEIXIN MARQUES EN EL PAVIMENT INDUSTRIAL DE LA SEVA ACTIVITAT LOGÍSTICA, NOSALTRES LI APORTEM SOLUCIONS PERQUÈ LA SEVA ACTIVITAT SIGUI MÉS PRODUCTIVA.

 

Es poden realitzar sanejaments o reparacions de juntes, esquerdes o cops en zones comunes, passadissos o molls de càrrega sense detenir l'activitat de l'empresa i a ple rendiment en 2 hores.

 

En funció del tipus de resines i granulometries utilitzades, s'obtenen una àmplia varietat de prestacions. La mescla resultant és molt ràpida i fàcil d'aplicar, reduint considerablement el temps de realització de l'obra comparada amb la pavimentació tradicional. 

 

A TENIR EN COMPTE SOBRE EL COMPLIMENT DE LA NORMA UNEIX 41901:2017 EX

 

En qualsevol aplicació d'un sistema amb resines per a un paviment industrial hem de tenir molt en compte el que ens diu el CTE ( Codi Tècnic de l'Edificació ) respecte al compliment de la norma UNEIX 41901:2017 EX que és específica per al nostre camp.

 

 • Resistència al lliscament: ≤ 15
 • Segons risc de resbalamiento: no aplica
 • Classe: C0

 

 • Resistència al lliscament: 15 < Rd ≤ 35
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors seques: superfícies amb pendent menor que el 6%
 • Classe: C1

 

 • Resistència al lliscament: 35 < Rd ≤ 45
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors seques: superfícies amb pendent igual o major que el 6% i escales
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors humides ( 2 ) : superfícies amb pendent menor que el 6% i escales
 • Classe: C2

 

 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors humides ( 1 ) : superfícies amb pendent menor que el 6% i escales
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors on, a més d'aigua, pugui haver-hi agents que redueixen les resistències al lliscament ( greixos, lubrificants, etc.. ) com ara cuines industrials, escorxadors, garatges, zones d'ús industrial, etc.
 • Segons risc de resbalamiento: Zones exteriors: Piscines ( 2 )
 • Classe: C3
Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España antes de implantarse estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


 

 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )

 

 

Área comercial  | Quiénes somos | Català