PAVIMENTS INDUSTRIALS PER A l'HOSTALERIA EN 24 HORES

 

Sòls i paviments industrials continus, sanitaris i antilliscants de Grup Pavin per al món de l'hostaleria en 24 hores, aquí podrà observar una aplicació d'un paviment multicapa en metil metacrilat amb capa elàstica de gruix 5-6mm en una cuina industrial per a un restaurant a Barcelona en qüestió d'hores, tipus de paviments industrials homologats per a la cuina industrial d'un restaurant, bar, cafeteria, geriàtric, residència d'estudiants, etc.

Aportem solucions reals per a la reparació d'un paviment industrial en una cuina d'un restaurant, cafeteria, servei de servei d'àpats, celler, centre d'oci, residència d'estudiants, cuina d'un col·legi, etcètera. Estan conformats per diferents sistemes de resina tenint en compte els diferents tipus de suport existent; preparats i aplicats amb materials de resines especialment formulades perquè la seva vida útil i funcionalitat sigui la més perfecta.

 

Com substituir el paviment industrial en la cuina del meu restaurant?

 

Compleixen la normativa sanitària Reglament CE 852/2004, compleix la normativa del Codi Tècnic de l'Edificació, Reial decret 314/2006, compleix la normativa de resistència al lliscament, Normativa UNE-ENV 12633:2003, antilliscants, rentables, homologats sanitàriament, sense juntes, sense detenir l'activitat de l'empresa, formació de cant rodó sanitari o mitja canya sanitària. 

 

Paviments industrials continus de ràpid assecat, per a indústries que no deté mai la seva producció, cuines per a restaurants, cuines en bars i cafeteries, menjadors i cuines en col·legis, forns de pa i pastisseries, locals de menjar preparat per a portar, .. per a tot el sector hoteler i turístic nacional.

TRIÏ LA MILLOR OPCIÓ PER A REPARAR EL PAVIMENT INDUSTRIAL DE LA SEVA EMPRESA, CONSULTI PREUS, OPCIONS I EN POC TEMPS PODRÀ PRENDRE UNA MILLOR DECISIÓ

BÀSIC

El sistema per a una rentada de cara

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, pintura
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • No cobreix imperfeccions ( 150 micres )
 • Poca resistència mecànica

INTERMEDI

Per a tenir millor acabat

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, chips, decorativos
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • Cobreix certes imperfeccions ( 1,5 mm )
 • Bona resistència mecànica i química 
 • Antilliscant

SUPER 

Paviment per a molt de temps

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, multicapa, monocolor
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • Cobreix imperfeccions ( 3-4 mm )
 • Excel·lent resistència mecànica i química
 • Antilliscant

Cuina renovada en 1 dia

 

El Arume de cuina gallega contemporània en l'original local emplaçat en edifici on va néixer escriptor Vázquez Montalbán, s'ha convertit en un lloc de referència i pas obligat si estàs per Barcelona, gaudeix d'una cuina petita però increïble el que fan en tot just 15 m2 de la mà de Manuel Núñez ( MasterChef ).

Renovació cuina del restaurant annex a l'hospital Parc Taulí

 

A Sabadell ens trobem amb el Restaurant Charlie Blues que dóna servei a familiars que visiten als seus malalts a l'Hospital Parc Taulí, per a aquest projecte d'adequació en el seu espai van comptar amb el nostre equip per a renovar una de les cambres de preparació.


Rehabilitació en la discoteca de l'Hotel W de Barcelona

 

L'Hotel W a Barcelona s'ha convertit en una icona i part indiscutible del skyline d'aquesta, nosaltres contribuïm a millorar en la planta 26 el paviment de la seva discoteca El·lipse, renovant el sòl ja castigat per molt d'ús donat el gran èxit d'aquest centre.

En els iots també hi ha cuines de primer nivell

 

De la mà d'EVO ( Evolution Yacht Agents ) apliquem un paviment de resines multicapa mma sobre la tarima de la cuina d'un iot de luxe que va atracar a Barcelona un estiu. Els desitgem als seus tripulants una bona travessia.


El millor paviment per a la millor hamburgueseria

 

El Bacoa Burger per a molts, la millor hamburgueseria de Barcelona i Madrid, serveixen hamburgueses gurmet 100% casolanes, comptant en aquesta ocasió amb nosaltres per a condicionar els seus locals de producció, emmagatzematge i distribució a Barcelona.

Paviments nets per a sales i magatzem

 

El mateix client però diferents sales, usos i colors per a obtenir un paviment net, sanitari, fàcil de mantenir i que farà les delícies dels qui allí treballen.


De matinada renovem el paviment d'aquest clàssic

 

El Foix de Sarrià és un establiment de la ciutat Comtal amb més de 132 anys de tradició a la seva esquena i en horari nocturn per a no interrompre la seva activitat nosaltres hem format part de la seva història aplicant un sistema continu de resines en metil metacrilat que renoven la seva activitat esperant que siguin altres 100 anys més

Sí que es pot aplicar una resina sobre una tarima de fusta

 

Aleix és un químic emprenedor que s'embolica la manta al capdavant amb projectes increïbles i aquest és un d'ells, no et perdis el pròxim estiu passar pel Panoramic Bar a Montgat per a veure Barcelona des de tot l'alt i veuràs que es pot fer amb uns contenidors de mercaderies reciclats.


Menorca és preciosa i aquest restaurant un luxe

 

Grup hostaler a Menorca que amb un local enclavat en una zona increïble de l'illa van comptar amb el nostre equip per a desplaçar-nos allí i concloure el paviment de la cuina industrial que dóna un magnífic servei als seus clients.

Una solució adequada per a renovar la cuina sense molestar

 

Centre geriàtric Cerdanyola a Mataró va comptar amb nosaltres per a la rehabilitació de les seves instal·lacions en cuina sobre un vell terratzo que havia complert la seva funció, donant pas a un paviment homologat sanitàriament.


Reparació d'un paviment hostaler en ple centre Comtal

 

Un local en un punt neuràlgic de Barcelona com ho és la Plaça de Francesc Macià, Barcelona , parlem del Restaurant Sandor i de l'aplicació que realitzem per a condicionar la seva nova cuina que amb aires renovats afronta una nova direcció, li desitgem tots els èxits del món.

Menjar per a portar amb un paviment homologat i antilliscant

 

Aviarium Rubí és un local on es poden comprar pollastres rostits amb llenya, van comptar amb nosaltres per a recuperar una rajola ceràmica que no complia la normativa de neteja i anti lliscament requerits per a aquesta activitat empresarial. Donant un acabat a gust del client i a joc amb la seva marca.


L'ordre fa el bon paviment més fàcil i durador

 

El Hestia Palau està situat en l'edifici històric del Palau de la Mutualitat de l'antiga Cinquena de Salut l'Aliança, que va ser inaugurat l'any 1915 i la seva activitat des de fa 11 anys està dedicada a la salut, van comptar amb la nostra experiència per a condicionar les seves cuines, cambres i zones de pas.

Un color bonic per al paviment en aquest restaurant

 

El restaurant Menú & Menú en Castellbisbal necessitava posar al dia les seves instal·lacions ja que la seva expansió continua creixent de manera sostinguda i no podia ser d'una altra manera que tenir un paviment durador per a començar la seva nova marxa.


Consulta altres paviments industrials...

Señalización de un pavimento industrial en Barcelona

Senyalització industrial per a paviments

Pavimentos industriales para pescaderías en Barcelona

Paviments industrials per a peixateries

Aplicación de un pavimento industrial en Barcelona para la fabricación de bebidas

Paviments industrials per al sector begudes

Pavimentos industriales para centros logísticos y de transportes en Barcelona

Paviments industrials per a centres logístics

Pintado sanitario de un pavimento industrial en Barcelona

Paviments industrials sanitaris

Pavimento industrial en Barcelona para la automoción

Paviments industrials per a l'automoció

Aplicación de un sistema conductivo en un pavimento industrial en Barcelona

Paviments industrials conductius

Pavimentos industriales para parkings en Barcelona

Paviments industrials per a pàrquings

Soluciones antideslizantes para de un pavimento industrial para la hostelería en Barcelona

Paviments industrials per a l'hostaleria

Pavimentos decorativos en Barcelona

Paviments decoratius

Pavimentos industriales para la industria cárnica en Barcelona

Paviments industrials per a la indústria càrnia

Pavimentos deportivos en Barcelona

Paviments esportius


 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88 | pavin@pavin.es

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )