PAVIMENTS INDUSTRIALS PER A l'HOSTALERIA EN 24 HORES

Sòls i paviments industrials continus, sanitaris i antilliscants de Grup Pavin per al món de l'hostaleria en 24 hores, aquí podrà observar una aplicació d'un paviment multicapa en metil metacrilat amb capa elàstica de gruix 5-6mm en una cuina industrial per a un restaurant a Barcelona en qüestió d'hores, tipus de paviments industrials homologats per a la cuina industrial d'un restaurant, bar, cafeteria, geriàtric, residència d'estudiants, etc.

 

Paviments industrials continus de ràpid assecat, per a indústries que no deté mai la seva producció, cuines per a restaurants, cuines en bars i cafeteries, menjadors i cuines en col·legis, forns de pa i pastisseries, locals de menjar preparat per a portar, .. per a tot el sector hoteler i turístic nacional.

 


Cuina renovada en 1 dia

El Arume de cuina gallega contemporània en l'original local emplaçat en edifici on va néixer escriptor Vázquez Montalbán, s'ha convertit en un lloc de referència i pas obligat si estàs per Barcelona, gaudeix d'una cuina petita però increïble el que fan en tot just 15 m2 de la mà de Manuel Núñez ( MasterChef ).

Renovació cuina del restaurant annex a l'hospital Parc Taulí

A Sabadell ens trobem amb el Restaurant Charlie Blues que dóna servei a familiars que visiten als seus malalts a l'Hospital Parc Taulí, per a aquest projecte d'adequació en el seu espai van comptar amb el nostre equip per a renovar una de les cambres de preparació.


Rehabilitació en la discoteca de l'Hotel W de Barcelona

L'Hotel W a Barcelona s'ha convertit en una icona i part indiscutible del skyline d'aquesta, nosaltres contribuïm a millorar en la planta 26 el paviment de la seva discoteca El·lipse, renovant el sòl ja castigat per molt d'ús donat el gran èxit d'aquest centre.

En els iots també hi ha cuines de primer nivell

De la mà d'EVO ( Evolution Yacht Agents ) apliquem un paviment de resines multicapa mma sobre la tarima de la cuina d'un iot de luxe que va atracar a Barcelona un estiu. Els desitgem als seus tripulants una bona travessia.


El millor paviment per a la millor hamburgueseria

El Bacoa Burger per a molts, la millor hamburgueseria de Barcelona i Madrid, serveixen hamburgueses gurmet 100% casolanes, comptant en aquesta ocasió amb nosaltres per a condicionar els seus locals de producció, emmagatzematge i distribució a Barcelona.

Paviments nets per a sales i magatzem

El mateix client però diferents sales, usos i colors per a obtenir un paviment net, sanitari, fàcil de mantenir i que farà les delícies dels qui allí treballen.


De matinada renovem el paviment d'aquest clàssic

El Foix de Sarrià és un establiment de la ciutat Comtal amb més de 132 anys de tradició a la seva esquena i en horari nocturn per a no interrompre la seva activitat nosaltres hem format part de la seva història aplicant un sistema continu de resines en metil metacrilat que renoven la seva activitat esperant que siguin altres 100 anys més

Sí que es pot aplicar una resina sobre una tarima de fusta

Aleix és un químic emprenedor que s'embolica la manta al capdavant amb projectes increïbles i aquest és un d'ells, no et perdis el pròxim estiu passar pel Panoramic Bar a Montgat per a veure Barcelona des de tot l'alt i veuràs que es pot fer amb uns contenidors de mercaderies reciclats.


Menorca és preciosa i aquest restaurant un luxe

Grup hostaler a Menorca que amb un local enclavat en una zona increïble de l'illa van comptar amb el nostre equip per a desplaçar-nos allí i concloure el paviment de la cuina industrial que dóna un magnífic servei als seus clients.

Una solució adequada per a renovar la cuina sense molestar

Centre geriàtric Cerdanyola a Mataró va comptar amb nosaltres per a la rehabilitació de les seves instal·lacions en cuina sobre un vell terratzo que havia complert la seva funció, donant pas a un paviment homologat sanitàriament.


Reparació d'un paviment hostaler en ple centre Comtal

Un local en un punt neuràlgic de Barcelona com ho és la Plaça de Francesc Macià, Barcelona , parlem del Restaurant Sandor i de l'aplicació que realitzem per a condicionar la seva nova cuina que amb aires renovats afronta una nova direcció, li desitgem tots els èxits del món.

Menjar per a portar amb un paviment homologat i antilliscant

Aviarium Rubí és un local on es poden comprar pollastres rostits amb llenya, van comptar amb nosaltres per a recuperar una rajola ceràmica que no complia la normativa de neteja i anti lliscament requerits per a aquesta activitat empresarial. Donant un acabat a gust del client i a joc amb la seva marca.


L'ordre fa el bon paviment més fàcil i durador

El Hestia Palau està situat en l'edifici històric del Palau de la Mutualitat de l'antiga Cinquena de Salut l'Aliança, que va ser inaugurat l'any 1915 i la seva activitat des de fa 11 anys està dedicada a la salut, van comptar amb la nostra experiència per a condicionar les seves cuines, cambres i zones de pas.

Un color bonic per al paviment en aquest restaurant

El restaurant Menú & Menú en Castellbisbal necessitava posar al dia les seves instal·lacions ja que la seva expansió continua creixent de manera sostinguda i no podia ser d'una altra manera que tenir un paviment durador per a començar la seva nova marxa.


Com substituir el paviment industrial en la cuina del meu restaurant?

 

Aportem solucions reals per a la reparació d'un paviment industrial en una cuina d'un restaurant, cafeteria, servei de servei d'àpats, celler, centre d'oci, residència d'estudiants, cuina d'un col·legi, etcètera. Estan conformats per diferents sistemes de resina tenint en compte els diferents tipus de suport existent; preparats i aplicats amb materials de resines especialment formulades perquè la seva vida útil i funcionalitat sigui la més perfecta.

 

Compleixen la normativa sanitària Reglament CE 852/2004, compleix la normativa del Codi Tècnic de l'Edificació, Reial decret 314/2006, compleix la normativa de resistència al lliscament, Normativa UNE-ENV 12633:2003, antilliscants, rentables, homologats sanitàriament, sense juntes, sense detenir l'activitat de l'empresa, formació de cant rodó sanitari o mitja canya sanitària. 

 

A TENIR EN COMPTE SOBRE EL COMPLIMENT DE LA NORMA UNEIX 41901:2017 EX

 

En qualsevol aplicació d'un sistema amb resines per a un paviment industrial hem de tenir molt en compte el que ens diu el CTE ( Codi Tècnic de l'Edificació ) respecte al compliment de la norma UNEIX 41901:2017 EX que és específica per al nostre camp.

 

 • Resistència al lliscament: ≤ 15
 • Segons risc de resbalamiento: no aplica
 • Classe: C0

 

 • Resistència al lliscament: 15 < Rd ≤ 35
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors seques: superfícies amb pendent menor que el 6%
 • Classe: C1

 

 • Resistència al lliscament: 35 < Rd ≤ 45
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors seques: superfícies amb pendent igual o major que el 6% i escales
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors humides ( 2 ) : superfícies amb pendent menor que el 6% i escales
 • Classe: C2

 

 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors humides ( 1 ) : superfícies amb pendent menor que el 6% i escales
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors on, a més d'aigua, pugui haver-hi agents que redueixen les resistències al lliscament ( greixos, lubrificants, etc.. ) com ara cuines industrials, escorxadors, garatges, zones d'ús industrial, etc.
 • Segons risc de resbalamiento: Zones exteriors: Piscines ( 2 )
 • Classe: C3
Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España antes de implantarse estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


 

 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )

 

 

Área comercial  | Quiénes somos | Català