PAVIMENTS INDUSTRIALS CONDUCTIUS I DISIPATIVOS

Els sistemes aplicats en paviments industrials multicapa conductius i disipativos de Grup Pavin, estan disponibles en acabat autonivelante, multicapa quars color o multicapa monocolor. És un paviment industrial continu de resines especialment dissenyat per a aquelles zones de treball on l'electricitat estàtica pugui suposar un problema, tals com: sales electròniques, sales blanques i quiròfans, magatzems de productes químics, productes inflamables i explosius.

Com aplicar correctament un paviment industrial conductiu o disipativo?

Reparar o realitzar aquest tipus de paviments industrials conductius s'ha de confiar a empreses amb àmplia experiència en aquest tipus de treballs. 

 

Aquest tipus de paviments industrials conductius o disipativos especialment formulats garanteixen un ambient de treball segur mitjançant l'eliminació de les càrregues electroestáticas de l'ambient. Compleix amb la normativa de baixes emissions segons AgBB. Disponible en una àmplia gamma de colors RAL.

 

En totes les aplicacions mai hi ha un paviment o sistema igual però per a organitzar una mica el treball posarem un exemple:

 • Preparació del suport mitjançant escalabornat mecànic segons necessitat (dianovado, fresat, granallado o qualsevol altre sistema que es crea adequat, aspiració industrial per a obrir el porus del suport i facilitar l'ancoratge químic i mecànic de les resines.
 • Capa de imprimación epoxi d'alta adherència.
 • Col·locació de bandes conductives amb connexió a terra en diversos punts de la nau segons necessitat.
 • Dues capes de resina conductiva color a definir dins dels estàndards del fabricant amb una dotació suficient.
 • Paviment industrial completament acabat, homologat sanitàriament, antipolvo, de fàcil neteja, d'altes prestacions químiques i mecàniques.

 

Recobriment conductiu, excel·lent resistència al trànsit mitjà i intens, lliure de dissolvents, fàcil neteja i manteniment, tots ells es poden executar amb cant rodó sanitari, disponible en una àmplia gamma d'acabats i colors, compleixen la normativa sanitària Reglament CE 852/2004, compleix la normativa del Codi Tècnic de l'Edificació, Reial decret 314/2006, compleix la normativa de Resistència al lliscament, Normativa UNE-ENV 12633:2003.

EXEMPLES D'APLICACIÓ PER A AQUEST SISTEMA

Paviment industrial conductiu a Sabadell

 

Creació d'un paviment conductiu per a una empresa líder a Sabadell on hi havia un paviment de terratzo antic avui dia hi ha un sistema que garanteix el correcte funcionament de la seva activitat.

Paviment industrial per a fàbrica de bobinatges de coure

 

Recuperació d'una zona per al nostre client a Riudellots de la Selva amb l'aplicació d'un sistema transitable ja que la humitat del suport és major a un 6%, aconseguint així que la resina no acabi saltant amb el temps.


Reparació juntes fabrica bobinatge de coure

 

Dins del manteniment en els sòls i paviments industrials, les juntes entre pastilles de formigó sofreixen impactes constantment per diferències d'altura, amb el consegüent problema per a l'ús diari de les instal·lacions ja que les càrregues en el palet es ressenten, els operaris a la llarga el noten en les cervicals, el mal estat del sòl, etc.


TRIÏ LA MILLOR OPCIÓ PER A REPARAR EL PAVIMENT INDUSTRIAL DE LA SEVA EMPRESA, CONSULTI PREUS, OPCIONS I EN POC TEMPS PODRÀ PRENDRE UNA MILLOR DECISIÓ

BÀSIC

El sistema per a una rentada de cara

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, pintura
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • No cobreix imperfeccions ( 150 micres )
 • Poca resistència mecànica

INTERMEDI

Per a tenir millor acabat

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, chips, decorativos
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • Cobreix certes imperfeccions ( 1,5 mm )
 • Bona resistència mecànica i química 
 • Antilliscant

SUPER 

Paviment per a molt de temps

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, multicapa, monocolor
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • Cobreix imperfeccions ( 3-4 mm )
 • Excel·lent resistència mecànica i química
 • Antilliscant

SOL·LICITI PRESSUPOST

Quina millor manera de començar sol·licitant-nos una mostra SENSE CAP COST en el paviment de les seves instal·lacions d'1 metre quadrat aproximadament incloent diferents solucions perquè pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa. 

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li crida un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui. 

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España no se dominaban estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )