PAVIMENTS INDUSTRIALS AGROALIMENTARIS PER A BARCELONA

Els paviments industrials agroalimentaris proposats per Grup Pavin engloben els tractaments per a paviments carnis, pesquers, hostalers, frutícolas, en definitiva tots aquells que tractin aliments en algun de tots els seus estats.

 

Són solucions en paviments continus de resines aptes per a suportar grans quantitats de trànsit per als vianants i rodat, contacte permanent amb l'aigua, antilliscants, homologats sanitàriament en ser inertes.

 

 

Amb lliuraments a paraments verticals amb l'execució de la mitja canya sanitària que permet una neteja superior i íntegra sense deixar lloc a la proliferació de fongs, bacteris, etc.. per acumulació de brutícia i restes de menjar en els angles rectes.


Paviments industrials carnis

Recuperació d'un paviment industrial per a una empresa del sector carni a Barcelona, on apliquem un sistema adequat i homologat a la seva activitat.

Paviments industrials per a la pesca

Tractament antilliscant i descontaminació prèvia de greixos en el paviment industrial d'una empresa dedicada a la distribució del peix i marisc a Cambrils


Paviments industrials alimentaris

Esperem que alguna vegada hagis tingut l'ocasió de provar els seus bombons perquè són de luxe i encara que les instal·lacions són antigues, se'ls queden petites i donen molta guerra ells confien en nosaltres per a condicionar-se al més alt nivell amb solucions alimentàries homologades i contínues.

Paviments industrials per a cambres frigorífiques

Per a un reconegut hotel en Santa Susana ( Barcelona ) i de la mà del seu encarregat de manteniment hem realitzat l'aplicació d'un paviment industrial en cuina i cambres frigorífiques ( fred positiu ) en qüestió d'hores


Paviment industrial fàbrica de cartó

Estem segurs que alguna caixa de cartó que has tingut a la mà ha estat fabricada a Parets del Vallès per ells o per alguna empresa del seu grup, apliquem un sistema de resines antilliscant per a la zona de tintes.

 

Flowfresh MF és un paviment per a exigències mitjanes, a base de resina de poliuretà, autonivelante amb bona adaptació a les zones exposades a la llum, trànsit continu i trànsit rodat, així com l'abocament químic ocasional. El sistema dels antimicrobians s'aplica amb plana en 4-6 mm.

Pavimento industrial fábrica de chocolates

Sistema de poliuretà per a una zona de fabricació, passadís, magatzem i despatx per al nostre client a Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona) donant lloc a un paviment d'altes prestacions químiques i mecàniques.

 

Flowfresh SR s'aplica amb plana en 5-6mm, per a altes exigències, paviment de poliuretà antimicrobià amb un acabat de color atractiu. És el més adequat per al seu ús en entorns exigents, incloses les zones de preparació d'aliments i materials en les indústries químiques.


Paviment industrial cuina geriàtric

Centre geriàtric Cerdanyola a Mataró va comptar amb nosaltres per a la rehabilitació de les seves instal·lacions en cuina. Sense interrompre l'activitat del centre i el descans dels majors.

 

Paviment destinat al trànsit pesat i gran resistència antibacteriana de poliuretà, que ofereix una excel·lent resistència als productes químics, a altes temperatures, etc... Flowfresh HF és un sistema per a aplicar amb paleta 6-9mm que proporciona una perfecte acabat mat i sense juntes.

Neteja Ressalta les paraules desconegudes

Paviment industrial per a celler a Penedès

Celler familiar al Penedès ampliant les seves instal·lacions per a donar cabuda a la nova planta d'embotellat i elaboració d'excel·lents vins que arriben fins al Japó.

 

Un resistent recobriment de poliuretà amb un acabat de textura antilliscant per a garantir la seguretat sota els nostres peus. Flowfresh RT pot aplicar-se amb rasclet o paleta de 6 a 9 mm i ofereix una superfície antimicrobiana per a les zones de processament humit en les indústries alimentària i química.


Paviments industrials específics per al sector agroalimentari a Barcelona

 

Sens dubte un dels camps en paviments industrials més complets que podem abordar ja que donem servei a molts sectors i empreses de tota mena en la manipulació d'aliments.

 

Els paviments o sòls agroalimentaris estan especialment formulats per a les indústries alimentàries i més en concret per a aquelles els paviments de les quals estan contínuament entollats amb aigua: fàbriques d'embotits, escorxadors, sales d'especejament, cambres de salaó, fred, llotges i indústries del peix, conserveres, cerveseries, i qualsevol zona de treball amb humitat constant o en el sector de l'alimentació en general. 

 

El sòl agroalimentari està compost per diferents sistemes, cadascun adequat per a cada tipus d'activitat alimentària. 

 

Sent els paviments agroalimentaris la millor opció per les seves qualitats higiènic-sanitàries, així mateix és un paviment anti lliscant, impermeable, transpirable en algun cas , resistent als àcids i les bases normalment utilitzades en la indústria alimentària, així com als olis, greixos, agents oxidants, detergents, etc.

 

Amb propietats mecàniques extremadament elevades que ho converteixen en el revestiment preferit per a un gran nombre d'indústries de trànsit intens. 

PROPIETATS DELS Paviments industrials específics per al sector agroalimentari

 

El sistema de paviment agroalimentari, permet complir totes les condicions higièniques i de seguretat exigides en les indústries alimentàries. A més absolutament tots els angles són arrodonits per mitjà de talochas especials de fàcil realització, i permetent després la neteja d'arestes, canals, solcs, etc. 

  

Són en molts casos sòls industrials essencialment anti lliscants, fins i tot en les condicions més extremes, tals com tolls de sang, de greix o d'olis, i sobretot quan està constantment mullat.

 

Aquest tipus de sistemes resisteixen perfectament la majoria dels agents químics usats normalment en les indústries alimentàries, i en particular als àcids, clorhídric, nítric, acètic i cítric en concentracions diluïdes.

 

Elements com: la sang, l'orina, els sucres, la salmorra, els olis i els greixos són alguns dels problemes més habituals per a aquests tipus de paviments industrials.

 

Elevada resistència natural, grau antilliscant en algunes ocasions ajustable depenent del sistema adequat per a cadascun d'ells.

 • Higiènic.
 • Resistència mecànica molt elevada.
 • Excel·lent historial de llarga durada. 

 

En cadascun dels sistemes aplicats, els materials a utilitzar estan pre dosats i pre envasats de manera que s'evitin els errors en obra: la mescla tindrà sempre exactament la mateixa composició.

 

L'alta exigència en paviments industrials la gamma de solucions Flowfresh representa una nova generació de paviments de resina antimicrobiana. Utilitzant una tecnologia natural d'ions de plata; Flowfresh redueix la massa bacteriana en la superfície del paviment fins a un 99,9%.

 

Aquesta gamma de solucions ofereix un lliscament excel·lent, resistència al desgast, a les altes temperatura i resistència química, és adequat per als processos de neteja amb aigua calenta i a pressió.

 

És més, la gamma de paviments industrials Flowfresh ofereix una protecció total enfront d'un nombre de bacteris, incloent MRSA, el SARS, E-coliy Salmonellatyphipor el que és el número u en el paviment higiènic.

A TENIR EN COMPTE SOBRE EL COMPLIMENT DE LA NORMA UNEIX 41901:2017 EX

 

En qualsevol aplicació d'un sistema amb resines per a un paviment industrial hem de tenir molt en compte el que ens diu el CTE ( Codi Tècnic de l'Edificació ) respecte al compliment de la norma UNEIX 41901:2017 EX que és específica per al nostre camp.

 

 • Resistència al lliscament: ≤ 15
 • Segons risc de resbalamiento: no aplica
 • Classe: C0

 

 • Resistència al lliscament: 15 < Rd ≤ 35
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors seques: superfícies amb pendent menor que el 6%
 • Classe: C1

 

 • Resistència al lliscament: 35 < Rd ≤ 45
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors seques: superfícies amb pendent igual o major que el 6% i escales
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors humides ( 2 ) : superfícies amb pendent menor que el 6% i escales
 • Classe: C2

 

 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors humides ( 1 ) : superfícies amb pendent menor que el 6% i escales
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors on, a més d'aigua, pugui haver-hi agents que redueixen les resistències al lliscament ( greixos, lubrificants, etc.. ) com ara cuines industrials, escorxadors, garatges, zones d'ús industrial, etc.
 • Segons risc de resbalamiento: Zones exteriors: Piscines ( 2 )
 • Classe: C3
Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España antes de implantarse estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


 

 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )

 

 

Área comercial  | Quiénes somos | Català