PAVIMENTS INDUSTRIALS AGROALIMENTARIS PER A BARCELONA

 

Els paviments industrials agroalimentaris proposats per Grup Pavin engloben els tractaments per a paviments carnis, pesquers, hostalers, frutícolas, en definitiva tots aquells que tractin aliments en algun de tots els seus estats.

Són solucions en paviments continus de resines aptes per a suportar grans quantitats de trànsit per als vianants i rodat, contacte permanent amb l'aigua, antilliscants, homologats sanitàriament en ser inertes.

 

Amb lliuraments a paraments verticals amb l'execució de la mitja canya sanitària que permet una neteja superior i íntegra sense deixar lloc a la proliferació de fongs, bacteris, etc.. per acumulació de brutícia i restes de menjar en els angles rectes.

 

Sens dubte un dels camps en paviments industrials més complets que podem abordar ja que donem servei a molts sectors i empreses de tota mena en la manipulació d'aliments.

TRIÏ LA MILLOR OPCIÓ PER A REPARAR EL PAVIMENT INDUSTRIAL DE LA SEVA EMPRESA, CONSULTI PREUS, OPCIONS I EN POC TEMPS PODRÀ PRENDRE UNA MILLOR DECISIÓ

BÀSIC

El sistema per a una rentada de cara

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, pintura
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • No cobreix imperfeccions ( 150 micres )
 • Poca resistència mecànica

INTERMEDI

Per a tenir millor acabat

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, chips, decorativos
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • Cobreix certes imperfeccions ( 1,5 mm )
 • Bona resistència mecànica i química 
 • Antilliscant

SUPER 

Paviment per a molt de temps

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, multicapa, monocolor
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • Cobreix imperfeccions ( 3-4 mm )
 • Excel·lent resistència mecànica i química
 • Antilliscant

Paviments industrials específics per al sector agroalimentari a Barcelona

 

Els paviments o sòls agroalimentaris estan especialment formulats per a les indústries alimentàries i més en concret per a aquelles els paviments de les quals estan contínuament entollats amb aigua: fàbriques d'embotits, escorxadors, sales d'especejament, cambres de salaó, fred, llotges i indústries del peix, conserveres, cerveseries, i qualsevol zona de treball amb humitat constant o en el sector de l'alimentació en general. 

 

El sòl agroalimentari està compost per diferents sistemes, cadascun adequat per a cada tipus d'activitat alimentària. 

 

Sent els paviments agroalimentaris la millor opció per les seves qualitats higiènic-sanitàries, així mateix és un paviment anti lliscant, impermeable, transpirable en algun cas , resistent als àcids i les bases normalment utilitzades en la indústria alimentària, així com als olis, greixos, agents oxidants, detergents, etc.

 

Paviments industrials carnis

 

Recuperació d'un paviment industrial per a una empresa del sector carni a Barcelona, on apliquem un sistema adequat i homologat a la seva activitat.

Paviments industrials per a la pesca

 

Tractament antilliscant i descontaminació prèvia de greixos en el paviment industrial d'una empresa dedicada a la distribució del peix i marisc a Cambrils


Amb propietats mecàniques extremadament elevades que ho converteixen en el revestiment preferit per a un gran nombre d'indústries de trànsit intens. 

 

El sistema de paviment agroalimentari, permet complir totes les condicions higièniques i de seguretat exigides en les indústries alimentàries. A més absolutament tots els angles són arrodonits per mitjà de talochas especials de fàcil realització, i permetent després la neteja d'arestes, canals, solcs, etc. 

 

Són en molts casos sòls industrials essencialment anti lliscants, fins i tot en les condicions més extremes, tals com tolls de sang, de greix o d'olis, i sobretot quan està constantment mullat.

Paviments industrials alimentaris

 

Esperem que alguna vegada hagis tingut l'ocasió de provar els seus bombons perquè són de luxe i encara que les instal·lacions són antigues, se'ls queden petites i donen molta guerra ells confien en nosaltres per a condicionar-se al més alt nivell amb solucions alimentàries homologades i contínues.

Paviments industrials per a cambres frigorífiques

 

Per a un reconegut hotel en Santa Susana ( Barcelona ) i de la mà del seu encarregat de manteniment hem realitzat l'aplicació d'un paviment industrial en cuina i cambres frigorífiques ( fred positiu ) en qüestió d'hores


Aquest tipus de sistemes resisteixen perfectament la majoria dels agents químics usats normalment en les indústries alimentàries, i en particular als àcids, clorhídric, nítric, acètic i cítric en concentracions diluïdes.

 

Elements com: la sang, l'orina, els sucres, la salmorra, els olis i els greixos són alguns dels problemes més habituals per a aquests tipus de paviments industrials.

 

Elevada resistència natural, grau antilliscant en algunes ocasions ajustable depenent del sistema adequat per a cadascun d'ells.

 • Higiènic.
 • Resistència mecànica molt elevada.
 • Excel·lent historial de llarga durada. 

En cadascun dels sistemes aplicats, els materials a utilitzar estan pre dosats i pre envasats de manera que s'evitin els errors en obra: la mescla tindrà sempre exactament la mateixa composició.

Paviment industrial fàbrica de cartó

 

Estem segurs que alguna caixa de cartó que has tingut a la mà ha estat fabricada a Parets del Vallès per ells o per alguna empresa del seu grup, apliquem un sistema de resines antilliscant per a la zona de tintes.

 

Flowfresh MF és un paviment per a exigències mitjanes, a base de resina de poliuretà, autonivelante amb bona adaptació a les zones exposades a la llum, trànsit continu i trànsit rodat, així com l'abocament químic ocasional. El sistema dels antimicrobians s'aplica amb plana en 4-6 mm.

Pavimento industrial fábrica de chocolates

 

Sistema de poliuretà per a una zona de fabricació, passadís, magatzem i despatx per al nostre client a Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona) donant lloc a un paviment d'altes prestacions químiques i mecàniques.

 

Flowfresh SR s'aplica amb plana en 5-6mm, per a altes exigències, paviment de poliuretà antimicrobià amb un acabat de color atractiu. És el més adequat per al seu ús en entorns exigents, incloses les zones de preparació d'aliments i materials en les indústries químiques.


També són paviments industrials antimicrobians per les seves característiques i prestacions

 

L'alta exigència en paviments industrials la gamma de solucions Flowfresh representa una nova generació de paviments de resina antimicrobiana. Utilitzant una tecnologia natural d'ions de plata; Flowfresh redueix la massa bacteriana en la superfície del paviment fins a un 99,9%.

 

Aquesta gamma de solucions ofereix un lliscament excel·lent, resistència al desgast, a les altes temperatura i resistència química, és adequat per als processos de neteja amb aigua calenta i a pressió.

 

És més, la gamma de paviments industrials Flowfresh ofereix una protecció total enfront d'un nombre de bacteris, incloent MRSA, el SARS, E-coliy Salmonellatyphipor el que és el número u en el paviment higiènic.

Neteja Ressalta les paraules desconegudes

Paviment industrial cuina geriàtric

 

Centre geriàtric Cerdanyola a Mataró va comptar amb nosaltres per a la rehabilitació de les seves instal·lacions en cuina. Sense interrompre l'activitat del centre i el descans dels majors.

 

Paviment destinat al trànsit pesat i gran resistència antibacteriana de poliuretà, que ofereix una excel·lent resistència als productes químics, a altes temperatures, etc... Flowfresh HF és un sistema per a aplicar amb paleta 6-9mm que proporciona una perfecte acabat mat i sense juntes.

Neteja Ressalta les paraules desconegudes

Paviment industrial per a celler a Penedès

 

Celler familiar al Penedès ampliant les seves instal·lacions per a donar cabuda a la nova planta d'embotellat i elaboració d'excel·lents vins que arriben fins al Japó.

 

Un resistent recobriment de poliuretà amb un acabat de textura antilliscant per a garantir la seguretat sota els nostres peus. Flowfresh RT pot aplicar-se amb rasclet o paleta de 6 a 9 mm i ofereix una superfície antimicrobiana per a les zones de processament humit en les indústries alimentària i química.


Altres paviments industrials consultats...

Señalización de un pavimento industrial en Barcelona

Senyalització industrial per a paviments

Pavimentos industriales para pescaderías en Barcelona

Paviments industrials per a peixateries

Aplicación de un pavimento industrial en Barcelona para la fabricación de bebidas

Paviments industrials per al sector begudes

Pavimentos industriales para centros logísticos y de transportes en Barcelona

Paviments industrials per a centres logístics

Pintado sanitario de un pavimento industrial en Barcelona

Paviments industrials sanitaris

Pavimento industrial en Barcelona para la automoción

Paviments industrials per a l'automoció

Aplicación de un sistema conductivo en un pavimento industrial en Barcelona

Paviments industrials conductius

Pavimentos industriales para parkings en Barcelona

Paviments industrials per a pàrquings

Soluciones antideslizantes para de un pavimento industrial para la hostelería en Barcelona

Paviments industrials per a l'hostaleria

Pavimentos decorativos en Barcelona

Paviments decoratius

Pavimentos industriales para la industria cárnica en Barcelona

Paviments industrials per a la indústria càrnia

Pavimentos deportivos en Barcelona

Paviments esportius


 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88 | pavin@pavin.es

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )