PAVIMENTS INDUSTRIALS ESPORTIUS

Sòls i paviments esportius aplicats per Grup Pavin per al món de l'esport cuidant al màxim els esforços realitzats per tots els seus usuaris, des dels més petits en un pati de col·legi fins a esportistes d'elit.

Aplicar correctament un paviment esportiu de qualitat

Els paviments esportius continus de resina estan conformats per una successió de capes que s'estenen per a crear una única superfície totalment llisa i sense juntes que ofereix els següents avantatges: 

  • Absència de juntes, de manera que aconsegueixen impermeabilitat total a la pols i a l'aigua, no corrent el risc de dilatar-se pel pas del temps o la calor.
  • Extremadament resistents, garantint una vida útil a molt llarg termini.
  • Són concordes a tota mena d'esport i donen un agarri excepcional al calçat esportiu dels esportistes, per això es recomana per a pistes esportives interiors com per exemple bàsquet, handbol, futbol sala, etc…
  • De manteniment senzill, permetent així reparacions i renovacions ràpides.
  • La finalitat és oferir sòls una qualitat superior en les instal·lacions on es practica esport o qualsevol altra activitat física o lúdica (habitualment en una mateixa pista es practiquen diversos esports), adaptant cada superfície a la ubicació del sòl, al seu ús majoritari, a les condicions de ventilació, a la neteja o a qualsevol agent extern que pugui intervenir sobre ell.

 

Llavors perquè, s'apliquen aquests sistemes de paviments en pistes esportives interiors, pavellons poliesportius, pistes exteriors esportives, pavellons municipals, adaptant-se amb materials diferents segons les condicions i l'esport que es vagi a realitzar en ells i amb diversos acabats quant a la textura i color.

 

 

Es realitza la senyalització conforme a la normativa esportiva marcada per les federacions i ens permet incloure en cas de pavellons municipals l'escut de la localitat, nom de l'ajuntament, del col·legi, de l'equip, etc…

EXEMPLES D'APLICACIÓ PER A AQUEST SISTEMA

Recuperació de la pista en el poliesportiu de Caldes de Montbui

 

De la mà d'un proveïdor local de referència a Caldes de Montbui executem la recuperació d'un paviment industrial esportiu per a l'Ajuntament.

Paviment esportiu per a centre fitness

 

De la mà d'un proveïdor local de referència a Galícia executem un paviment esportiu per a un centro en Orense, abastant zones de multi activitat, musculación i fitness.


SOL·LICITI PRESSUPOST

Quina millor manera de començar sol·licitant-nos una mostra SENSE CAP COST en el paviment de les seves instal·lacions d'1 metre quadrat aproximadament incloent diferents solucions perquè pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa. 

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li crida un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui. 

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España no se dominaban estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )