PAVIMENTS I REVESTIMENTS DECORATIUS

Alguns dels nostres clients que estan més enfocats al disseny, comerç tradicional, espais d'art o singulars ens sol·liciten paviments i revestiments decoratius continus de gran bellesa que ofereixen espais moderns sense juntes, sense pols, d'alt trànsit, amb àmplia gamma de colors i acabats. Aquest tipus de paviments decoratius d'alta resistència estan especialment formulats per a oferir un alt grau d'acabat.

Com aplicar paviments i revestiments decoratius?

Paviments i revestiments decoratius acabats a gust del client, amb colors estàndard o personalitzats, pensats perquè el manteniment sigui molt ràpid i l'estètica sigui sempre immillorable. Destaquem d'aquestes aplicacions l'exclusivitat de les mateixes ja que són manuals i irrepetibles.

 

Aquest tipus d'aplicacions són molt especials i per això només els nostres aplicadors amb la qualitat innata de l'art són destinats per a la seva execució. Paviments decoratius per a tota mena de suports, autonivelantes decoratius de resines epoxi, microcementos decoratius, microciments en peces especials, escales, interiors, exteriors, etcètera., paviments amb xips decoratius, paviments decoratius i continus amb imitació al marbre de tota la vida.

EXEMPLES D'APLICACIÓ PER A AQUEST SISTEMA

Recuperació d'un paviment decoratiu

 

Un dels hotels més emblemàtics de la ciutat Comtal i que més controvèrsia va produir en el seu moment pel gran impacte que representa, ha confiat en la nostra experiència per a recuperar el paviment decoratiu de la planta 26 on es troba la discoteca amb millors vistes de Barcelona.

Paviment autonivellant epoxi decoratiu

 

A tan sols uns passos de la platja a la Barceloneta aquests clients Noruecs ens van confiar el paviment decoratiu completament llis per a la remodelació del seu pis. En principi brillant però després de veure l'acabat es van decantar per una capa extra amb acabat mat.


Paviment industrial continu per a un concessionari cotxes

 

Segur que has escoltat el seu nom en anuncis de ràdio, vist en premsa les seves recomanacions i fins potser t'has comprat el teu cotxe aquí. Un centre per al sector de l'automòbil que consta de zona d'exposició amb autonivellant decoratiu i zona de taller amb multicapa antilliscant.

Pavimento terratzo continu vestíbul cinema

 

Ens vam anar fins a França, de la mà d'una enginyeria espanyola a Madrid que va confiar en el nostre saber fer per a instal·lar 400m2 d'un paviment industrial decoratiu en terratzo continu per al vestíbul d'uns cinemes.


Microciment en banys

 

El microciment és un revestiment en capa fina ( 2-3 mm de gruix ) que s'aplica pràcticament sobre qualsevol superfície oferint un acabat decoratiu de qualitat.

Microciment per a l'hostaleria

 

Seguim en obra: aplicant les diferents capes d'un sistema de microciment extrem per a un local d'hostaleria a Barcelona, aquest sistema proporciona una resistència de 180 N/mm2 a l'abrasió ara mateix el top del mercat.


SOL·LICITI PRESSUPOST

Quina millor manera de començar sol·licitant-nos una mostra SENSE CAP COST en el paviment de les seves instal·lacions d'1 metre quadrat aproximadament incloent diferents solucions perquè pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa. 

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li crida un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui. 

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España no se dominaban estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )