pintado básico con chips decorativos (< 500 micras)

GRUPO PAVIN - Suelos y pavimentos industriales | Chips decorativos

Un sistema de xips decoratius per a paviments industrials o decoratius s'aplica quan es dissenya un ambient, el paviment industrial decoratiu és un dels elements a integrar en el projecte amb un acabat excepcional.

 

Fins ara, les bones qualitats de certs paviments continus ( economia, resistència i fàcil manteniment ) no podien aprofitar-se en la majoria dels casos. La seva aportació estètica era molt limitada. Aquest sistema que veurem avui satisfà totes dues necessitats.

 

Observacions: En els sistemes de baix gruix s'ha de tenir en compte si es desitja contractar el masillado de juntes de retracció del formigó o no ( quedant vistes les mateixes ).

 


COM APLICAR CORRECTAMENT UN PAVIMENT AMB XIPS DECORATIUS

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, pintura
 • FASE 1: Aplicació del recobriment-*basi, de naturalesa poliuretánica, lliure de dissolvents, alta resistència.
 • FASE 2: Saturació en fresc de la superfície pintada, a base d'escates de color ( xips decoratius ). Una vegada sec el conjunt, s'escombren els escates de color ( xips decoratius ) no adherides i la superfície podrà ser escatada suaument.
 • FASE 3: Acabat.  Segellat amb vernís de poliuretà d'altes prestacions, molt resistent a l'ús, inalterable enfront de la humitat, resistent al ratllat, etc.

La capa base de recobriment sense dissolvent se satura amb les escates de color (veure foto amb la gamma de colors) que, en venir premezcladas, reproduirà fidelment en tota la superfície la mostra seleccionada, evitant errors d'aplicació.

 

Una vegada seca la base, les escates no adherides són recuperables i reutilitzables.

 

Quan es dissenya un ambient, el paviment industrial decoratiu és una dels elements a integrar. Fins ara, les bones qualitats de certs paviments continus (economia, resistència i fàcil manteniment) no podien aprofitar-se en la majoria dels casos: La seva aportació estètica era molt limitada. Aquest sistema que veurem avui satisfà totes dues necessitats.

 

Normalment la capa de fons és capaç d'absorbir petites fissuracions i desperfectes superficials. Posteriorment, l'acabat lleugerament texturado i multicolor, neutralitza petites irregularitats. si fos necessari, es podria aplicar una capa d'anivellament previ.

 

A l'ésser un acabat continu i sense juntes, la neteja (fins i tot la desinfecció) és senzilla i ràpida. L'acabat molt resistent del vernís de poliuretà, permet un manteniment del conjunt similar al que ha d'aplicar-se a un bon parquet: suau escatat i nova aplicació de vernís.

 

Si fos necessari reparar una zona puntual, pot realitzar-se sense problemes aplicant posteriorment a un escatat suau, el procés complet. El resultat serà sempre impossible de detectar.

 

No és gratuït l'ús creixent de resines de poliuretà en els moderns paviments industrials. Difícilment poden superar-se en les seves aportacions en condicions extremes d'ús: superior resistència al desgast, alta inèrcia enfront dels atacs de naturalesa química ( dissolvents, grasses, àcids i álcalis diluïts... ).

 

L'aportació estètica de les escates ecològiques (sense P.V.C.) pigmentades incloses en un sistema de poliuretà d'altes prestacions, indueix a pensar que té vostè a les seves mans una nova generació de paviments decoratius.

ACABATS BÀSICS AMB XIPS DECORATIUS

 

A continuació vam mostrar alguns colors i combinacions d'escates decoratives però hi ha tantes possibilitats que es pot conjunyir a mesura segons el fons triat, percentatges de l'un o l'altre color per a fer-lo totalment únic.

 

Carta de colores chips decorativos o escamas

 

A TENIR EN COMPTE SOBRE EL COMPLIMENT DE LA NORMA UNEIX 41901:2017 EX

 

En qualsevol aplicació d'un sistema amb resines per a un paviment industrial hem de tenir molt en compte el que ens diu el CTE ( Codi Tècnic de l'Edificació ) respecte al compliment de la norma UNEIX 41901:2017 EX que és específica per al nostre camp.

 

 • Resistència al lliscament: ≤ 15
 • Segons risc de resbalamiento: no aplica
 • Classe: C0

 

 • Resistència al lliscament: 15 < Rd ≤ 35
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors seques: superfícies amb pendent menor que el 6%
 • Classe: C1

 

 • Resistència al lliscament: 35 < Rd ≤ 45
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors seques: superfícies amb pendent igual o major que el 6% i escales
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors humides ( 2 ) : superfícies amb pendent menor que el 6% i escales
 • Classe: C2

 

 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors humides ( 1 ) : superfícies amb pendent menor que el 6% i escales
 • Segons risc de resbalamiento: Zones interiors on, a més d'aigua, pugui haver-hi agents que redueixen les resistències al lliscament ( greixos, lubrificants, etc.. ) com ara cuines industrials, escorxadors, garatges, zones d'ús industrial, etc.
 • Segons risc de resbalamiento: Zones exteriors: Piscines ( 2 )
 • Classe: C3
Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España antes de implantarse estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


 

 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )

 

 

Área comercial  | Quiénes somos | Català