EXECUCIÓ DE MITGES CANYES EN PAVIMENTS INDUSTRIALS

La terminació dels sòls i paviments industrials realitzats per Grup Pavin solen necessitar la realització d'una mitja canya, així mateix, molt quin, cal revestir part de la paret per a obtenir una màxima estanquitat i resistència química (notablement en zones de producció cubetes de retenció,...). En aquests casos s'utilitza el morter de poliuretà ciment R10P.

 

Eviten l'acumulació de brutícia i gèrmens en cantonades i racons, i faciliten la seva neteja. Conformes al Codi Tècnic de l'Edificació (DBHS Salubritat).

 


Detall mitja canya en panell sanitari en pastisseria

Una de les pastisseries més innovadores de Montcada i Reixac que aposta per un paviment industrial per a tota la zona de preparació i aquí especialment cal parar esment al detall en la mitja canya sanitària, que facilita enormement la neteja del paviment.

Cant rodó sanitari per al sector carni

El nostre client és líder en el seu sector des de fa anys i confiar en la nostra empresa per a l'aplicació d'un paviment industrial en les seves instal·lacions ens omple d'orgull, aquí tenim el detall de les mitges canyes sanitàries.


Dins d'un sistema ens trobem múltiples aplicacions que es configuren a mesura dels requeriments de l'activitat, temps disponibles pel client per a realitzar la remodelació del seu paviment industrial, aquí podrà veure alguns exemples.

 

Pot veure diferents moments en l'aplicació de les mitges canyes sanitàries en els paviments industrials que realitzem habitualment, es poden resoldre de moltes maneres, materials i amb diferents tècniques però totes busquen facilitar la neteja i manteniment de cuines, escorxadors, peixateries, etc.. on les restes de producte podrien generar focus d'infecció en la unió de parets i sòl.  

Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España antes de implantarse estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


 

 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )

 

 

Área comercial  | Quiénes somos | Català