MANTENIMENT I NETEJA DELS PAVIMENTS INDUSTRIALS

 

En tots els sòls i paviments industrials realitzats per Grup Pavin se subscriu amb tots els clients que així ho desitgin contractes de manteniment que assegurin el correcte ús i gaudi d'aquests, prolongant així la vida d'aquests i reduint considerablement la despesa en noves rehabilitacions per part del client.

Qualsevol sòl o paviment industrial necessita d'un manteniment específic que reforci la seva vida útil, en algunes ocasions són els nostres equips d'aplicació i professionals els que realitzen aquests contractes de manteniment i en altres situacions més senzilles donem suport als clients per a treure el millor partit al sòl industrial que hem aplicat en la seva empresa. 

 

Les reparacions més habituals solen ser per fissuracions, esquerdes i cops propis de l'activitat que amb el pas del temps fan difícil el desenvolupament d'aquesta, presentant problemes de caigudes a nivell, pèrdua de mercaderia, acumulació de pols en general.

 

La neteja i el manteniment es pot realitzar sense tot just interrompre l'activitat de l'empresa

 

Oferim a tots els nostres clients o empreses que ja tenen un paviment industrial aplicat en les seves instal·lacions la possibilitat de netejar-lo de manera adequada, prolongant així la seva vida útil. 

 

S'ha de canviar el xip a l'operari! El paviment industrial ha de ser rugós en moltes ocasions per seguretat laboral i es neteja de manera diferent, senzilla i que estalvia molt temps a l'operari i diners a l'empresari.

Neteja i manteniment industrial

 

En la majoria de les visites tècniques que realitzem és un dubte molt habitual, el client té seriosos dubtes que es pugui mantenir o netejar de manera molt senzilla.

Manteniment i reparació d'impactes en el paviment

 

Nosaltres sempre responem que no pot ser llis per a netejar-ho com el paviment a la teva casa i que no rellisqui un treballador o patini un carretó elevador.


Demostració neteja pavimento industrial

 

Ens desplacem a casa del client i realitzem una demostració sense cap compromís per la seva part per a instruir als seus operaris en la millor manera de mantenir net el seu nou o vell paviment industrial.

Sistemes anti pols industrials fàcils de mantenir

 

De la mà d'un proveïdor principal condicionem la zona d'oficines per a una empresa del Vallès Oriental a Barcelona, donant lloc a un paviment de fàcil neteja, manteniment i gran bellesa visual que renoven estàs antigues instal·lacions.


Altres solucions en preparació i reparació de paviments industrials consultats...

Preparación de un pavimento industrial en Barcelona

Preparació del suport amb dianovado, granalladoo fresat

Reparación de juntas y fisuras en un pavimento industrial de Barcelona

Reparació juntes i fissures en paviments industrials

Limpieza y mantenimiento de un pavimento industrial en Barcelona

Manteniment paviments industrials

Ejecución de medias cañas sanitarias de un pavimento industrial en Barcelona

Mitges canyes sanitàries per a paviments industrials

Regularización y nivelación de un pavimento industrial en Barcelona

Anivellament i regularització amb morters ciment paviments industrials


 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88 | pavin@pavin.es

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )