MANTENIMENT I NETEJA DELS PAVIMENTS INDUSTRIALS

En tots els sòls i paviments industrials realitzats per Grup Pavin se subscriu amb tots els clients que així ho desitgin contractes de manteniment que assegurin el correcte ús i gaudi d'aquests, prolongant així la vida d'aquests i reduint considerablement la despesa en noves rehabilitacions per part del client.

 

Oferim a tots els nostres clients o empreses que ja tenen un paviment industrial aplicat en les seves instal·lacions la possibilitat de netejar-lo de manera adequada, prolongant així la seva vida útil. 

 


Neteja i manteniment industrial

En la majoria de les visites tècniques que realitzem és un dubte molt habitual, el client té seriosos dubtes que es pugui mantenir o netejar de manera molt senzilla.

Manteniment i reparació d'impactes en el paviment

Nosaltres sempre responem que no pot ser llis per a netejar-ho com el paviment a la teva casa i que no rellisqui un treballador o patini un carretó elevador.


Demostració neteja pavimento industrial

Ens desplacem a casa del client i realitzem una demostració sense cap compromís per la seva part per a instruir als seus operaris en la millor manera de mantenir net el seu nou o vell paviment industrial.

Sistemes anti pols industrials fàcils de mantenir

De la mà d'un proveïdor principal condicionem la zona d'oficines per a una empresa del Vallès Oriental a Barcelona, donant lloc a un paviment de fàcil neteja, manteniment i gran bellesa visual que renoven estàs antigues instal·lacions.


La neteja es pot realitzar sense tot just interrompre l'activitat de l'empresa

 

Qualsevol sòl o paviment industrial necessita d'un manteniment específic que reforci la seva vida útil, en algunes ocasions són els nostres equips d'aplicació i professionals els que realitzen aquests contractes de manteniment i en altres situacions més senzilles donem suport als clients per a treure el millor partit al sòl industrial que hem aplicat en la seva empresa. 

 

Les reparacions més habituals solen ser per fissuracions, esquerdes i cops propis de l'activitat que amb el pas del temps fan difícil el desenvolupament d'aquesta, presentant problemes de caigudes a nivell, pèrdua de mercaderia, acumulació de pols en general.

  

S'ha de canviar el xip a l'operari! El paviment industrial ha de ser rugós en moltes ocasions per seguretat laboral i es neteja de manera diferent, senzilla i que estalvia molt temps a l'operari i diners a l'empresari.

Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España antes de implantarse estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


 

 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )

 

 

Área comercial  | Quiénes somos | Català