PAVIMENTS INDUSTRIALS DE RESINES A BARCELONA

Subministrament i col·locació de paviments industrials continus a Barcelona per a sectors d'alimentació, hostaleria, automoció, sanitaris, logístics, decoratius, paviments epoxi i sistemes d'aplicació homologats per a la seva empresa. Triï la millor opció per a reparar el paviment industrial de la seva empresa, consulti preus, opcions i en poc temps podrà prendre una millor decisió.

QUÈ FEM EN GRUP PAVIN? I PER QUÈ TRIAR-NOS?

En Grup Pavin - Paviments industrials realitzem sòls i paviments homologats agroalimentaris, sòls i paviments continus epoxis per a l'automoció, sòls i paviments per al sector turístic i hoteler. Sòls industrials per a empreses de logística, sòls per a garatges particulars, pàrquings públics, sòls i paviments conductius per al sector sanitari, tots ells desenvolupats amb sistemes adequats a cada necessitat i colors prenent com a referència la carta RAL.

Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMES DE QUALITAT

 

Els nostres sistemes d'aplicació prescrits es diferencien per la qualitat en l'ús de materials de primera qualitat i personal qualificat en la seva instal·lació.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 ANYS APLICANT

 

Comptem amb una llarga tradició familiar en l'aplicació de paviments industrials, comencem a Espanya quan no es dominaven aquestes aplicacions.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONS GLOBALS

 

Oferim solucions a mesura del client, sector i necessitats reals de l'obra, aconseguint així que tots els nostres treballs siguin duradors i de qualitat.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALS CERTIFICATS

 

Tots els materials que emprem tenen la seva fitxa tècnica, de seguretat, certificacions i homologacions per a cada ús i sector. Garantia de qualitat.


DESCOBREIXI LES SOLUCIONS HOMOLOGADES Al SEU SECTOR

Totes les aplicacions en sòls i paviments industrials són realitzades per un equip d'aplicadors amb dilatada experiència en tots els sectors industrials aquí detallats, amb tots els mitjans a la seva disposició per a fer un treball correcte, homologat i adequat a cada indústria, circumstàncies de la producció i projecte.

BÀSIC

El sistema per a una rentada de cara

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, pintura
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • No cobreix imperfeccions ( 150 micres )
 • Poca resistència mecànica

INTERMEDI

Per a tenir millor acabat

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, chips, decorativos
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • Cobreix certes imperfeccions ( 1,5 mm )
 • Bona resistència mecànica i química 
 • Antilliscant

SUPER 

Paviment per a molt de temps

pavimentos, industriales, barcelona, grupo, pavin, epoxi, multicapa, monocolor
 • Anti pols i de fàcil manteniment
 • Cobreix imperfeccions ( 3-4 mm )
 • Excel·lent resistència mecànica i química
 • Antilliscant

A continuació vam mostrar alguns dels paviments industrials o sectors en els quals tenim presència però sempre hi ha molt més després de 25 anys d'aplicacions en paviments industrials continus de tota mena, per això li recordem que en el nostre blog té publicacions amb més projectes i solucions que potser és el que està buscant per a renovar el paviment industrial de la seva empresa.

Senyalització industrial per a paviments

Señalización de un pavimento industrial en Barcelona

 

La senyalització en la indústria és d'obligat compliment i de vital importància per això podem executar: esborrat de línies, senyalització de passos de vianant, pintat de passadissos per als vianants, senyalització de límits de velocitat dins de l'empresa i fora.

 

Senyalitzem zones de treball, marcatge de places d'aparcament, definició de vies de fuita, senyalització de zona extintors, possibilitat d'executar-ho amb pintura fotoluminiscente.

Paviments industrials per al sector begudes

Aplicación de un pavimento industrial en Barcelona para la fabricación de bebidas

 

Sòls i paviments industrials homologats per al sector vinícola, tractant àrees com: celler general de despatx, celler de rotació lenta, celler de rotació ràpida, centres d'apilament, sales d'envasament, paviments per a cerveseries, paviments per a caves, tots cadascun d'ells amb la mitja canya sanitària en el mateix color del paviment. Antilliscants, duradors, de fàcil manteniment, etc..


Paviments industrials sanitaris

Pintado sanitario de un pavimento industrial en Barcelona

 

Paviments per a laboratoris, paviments per a farmàcies, paviments per a indústries químiques, paviments per a hospitals, zona de quiròfans, sales blanques, asils d'ancians, de fàcil neteja i amb un bon comportament a atacs químics

Paviments industrials conductius i disipativos

Aplicación de un sistema conductivo en un pavimento industrial en Barcelona

 

Paviments industrials conductius i disipativos continus de resines que són especialment dissenyats per a aquelles zones de treball on l'electricitat estàtica pugui suposar un problema, tals com: sales electròniques, sales blanques i quiròfans, magatzems de productes químics, productes inflamables i explosius.


Paviments industrials per a l'hostaleria

Soluciones antideslizantes para de un pavimento industrial para la hostelería en Barcelona

 

Sòls i paviments industrials homologats per a les exigències del sector hostaler. Paviments en 24 hores sense detenir l'activitat de l'empresa.

 

Paviments per a cuines industrials , paviments per a restaurants, paviments per a menjadors escolars, paviments per a serveis de servei d'àpats, paviments per a bars i cafeteries, tots cadascun d'ells amb la mitja canya sanitària en el mateix color del paviment.

 

Antilliscants, duradors, de fàcil manteniment, etc..

Paviments industrials per a la indústria càrnia

Pavimentos industriales para la industria cárnica en Barcelona

 

Sòls i paviments industrials homologats per al sector carni on se sol·licita un gran esforç químic i mecànic a aquest, apliquem sistemes en zones de: escorxadors, paviments per a sales d'especejament, cambres de fred sense parada, cambres de salat, marmites, zona d'expedició, despatxos de carn, etc.. tots cadascun d'ells amb la mitja canya sanitària en el mateix color del paviment.

 

Paviments industrials antilliscants i duradors.


Paviments industrials per a peixateries

Pavimentos industriales para pescaderías en Barcelona

 

Sòls i paviments industrials homologats per al sector pesquer, aplicant solucions en totes l'àrees específiques de l'activitat, paviments per a llotges, paviments per a sales d'especejament, etc... Descobrirem els avantatges d'un paviment industrial apte per a peixateries.

Paviments industrials per a centres logístics

Pavimentos industriales para centros logísticos y de transportes en Barcelona

 

Paviments industrials per a naus logístiques, zones de magatzematge, empreses de missatgeria, trasters, molls de càrrega, senyalització passadissos, passos de zebra, zones d'expedició, càrrega de toros i bateries, delimitació de prestatgeries, esborrat de línies, etc...


Paviments industrials per a l'automoció

Pavimento industrial en Barcelona para la automoción

 

Sòls i paviments industrials homologats per al sector de l'automoció, tractant àrees específiques com:

 

Paviments per a tallers de cotxes, paviments per a tallers de motos, paviments per a vehicle pesat, paviments per a centres d'ITV, senyalització passos de vianants, senyalització de zones de treball, senyalització de passadissos, etc..

Paviments industrials per a pàrquings

Pavimentos industriales para parkings en Barcelona

 

Paviments industrials per a pàrquings estan especialment dissenyats i formulats per a atendre totes les necessitats de l'obra. Aconseguint renovar qualsevol comunitat de propietaris, centre comercial, pàrquing públic o privat de manera efectiva.


Paviments decoratius

Pavimentos decorativos en Barcelona

 

Sòls i revestiments decoratius exclusius per al sector de la decoració, interiorisme i arquitectura més exigents: revestiments continus en microcemento, paviments de resina amb xips decoratius, paviments metàl·lics, autonivelantes decoratius naturals o de resina, terratzos continus i similars.

Paviments esportius

Pavimentos deportivos en Barcelona

 

Sòls i paviments esportius per a qualsevol necessitat, des d'un col·legi fins a un centre d'alt rendiment.

 

Executem senyalització de pistes esportives, pistes de padel, pistes de tennis, patis de col·legi, senyalització de jocs infantils, etc..


Sistemas de aplicación de calidad para pavimentos continuos de resina en Barcelona

SISTEMAS DE CALIDAD

 

Nuestros sistemas de aplicación prescritos se diferencian por la calidad en el empleo de materiales de primera calidad y personal cualificado en su instalación.

25 años aplicando pavimentos continuos industriales en Barcelona

25 AÑOS APLICANDO

 

Contamos con una larga tradición familiar en la aplicación de pavimentos industriales, comenzamos en España antes de implantarse estas aplicaciones.

Soluciones globales para la industria a la hora de reformar su pavimento industrial

SOLUCIONES GLOBALES

 

Ofrecemos soluciones a medida del cliente, sector y necesidades reales de la obra, consiguiendo así que todos nuestros trabajos sean duraderos y de calidad.

Materiales homologados y certificados para pavimentos industriales

MATERIALES CERTIFICADOS

 

Todos los materiales que empleamos tienen su ficha técnica, de seguridad, certificaciones y homologaciones para cada uso y sector. Garantía de calidad.


 

 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franqueses del Vallès ( Barcelona )

 

 

Área comercial  | Quiénes somos | Català